Antena Căutare

Chef Cătălin Scărlătescu rămâne fără cuvinte la aparția unei concurente, la Chefi la cuțite, de la 20:30, la Antena 1

Luni seara căutarea continuă la Chefi la Cuțite începând cu ora 20.30.

Chef Cătălin Scărlătescu rămâne fără cuvinte la aparția unei concurente, la Chefi la cuțite, de la 20:30, la Antena 1 Galerie
Chef Cătălin Scărlătescu

O amuletă colorată pusă în joc de Gina va deschide din nou veșnica dispută: este sau nu bucătăria o artă?

Încercările chefilor de a-i găsi jumătatea lui chef Cătălin Scărlătescu prind din nou contur odată ce Jasmina, o concurentă venită tocmai din Sânicolaul Mare pășește în platoul emisiunii.

Surprize la Chefi la cuțite, marți seara, de la 20:30, la Antena 1

Chef Florin Dumitrescu declară că „nu a fost niciodata așa o tensiune la noi în platou”. Care va fi deznodământul acestei noi povești, telespectatorii vor descoperi în această seară de la 20.30, la Antena 1.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Janna The Mom e celebră pe Tik Tok și i-a impresionat pe chefi! Cum e viața ei în România

Ediția de duminică a pus în joc o amuletă cu totul specială. Avantajul câștigat îi dă puterea câștigatorului să combine oricare două amulete ale celorlalți chefi ce au fost jucate pentru a construi o amuletă Supremă.

Jurata invitată, antreprenorea și cake designer-ul Ioana Romanescu a dat speranțe tuturor celor trei chefi menționând ca deserturile lor au avut „ ceva aparte” și „texturi impecabile”, însă amuleta s-a dus către Chef Sorin Bontea pentru creația sa impecabilă: sfera de ciocolată cu surpriză în interior.

Citește și: „Speak la cuțite”, episodul 10. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Janna, o americancă din California stabilită în Cluj a adus duminică seara o doză intensă de energie pozitivă. Aceasta a povestit cu veselie despre cum s-a îndrăgostit de România și a făcut și o degustare de palincă din rezerva personală a chefilor.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Janna The Mom e celebră pe Tik Tok și i-a impresionat pe chefi! Cum e viața ei în Român... Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Jasmina Obradov a adus tensiunea în platou. De ce s-a fâstâcit Cătălin Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x