Antena Căutare

Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Janna The Mom e celebră pe Tik Tok și i-a impresionat pe chefi! Cum e viața ei în România

În ediția 10 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut s-o cunoaștem pe Janna The Mom, o concurentă cu totul și cu totul surprinzătoare.

Janna The Mom a gătit la Chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Janna The Mom a făcut senzație la „Chefi la cuțite” | Antena 1

Janna a dezvăluit faptul că are doi copii în vârstă de șase ani, gemeni, împreună cu care face Tik Tok-uri amuzante. În mediul online, concurenta are mai bine de 50.000 de urmăritori și face senzație cu clipurile sale video amuzante.

În timp ce gătea rețeta aleasă, aceasta a dezvăluit faptul că est3e căsătorită cu un român, pe care l-a cunoscut în urmă cu 13 ani, într-un bar.

Janna The Mom a făcut senzație în ediția 10 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

A fost dragoste la prima vedere și, după trei luni, cei doi s-au căsătorit. Cuplul a locuit zece ani în Statele Unite ale Americii și, în urmă cu doi ani, aceștia au decis să se mute în România, locul de care americanca s-a îndrăgostit încă de la prima sa vizită.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Marius Damian i-a luat la „roast” pe cei trei chefi! Ce a dezvăluit

Janna The Mom se consider o mamă norocoasă și spune despre copiii săi că sunt la o școală românească și își dau silința să învețe limba română.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă mereu are zâmbetul pe buze, Janna The Mom a povestit despre numeroasele încercări prin care a trecut de-a lungul vieții și pe care le-a trecut cu bine, de fiecare dată, ca prin magie!

Deși este consultant în Cluj, concurenta este un adevărat fenomen pe Tik Tok și zeci de mii de oameni o admiră pentru optimismul și buna dispoziție pe care o afișează mereu, indiferent de situație.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Amuleta 10 a fost oferită de Ioana Romanescu! Cine a câștigat bonusul suprem

Chiar dacă desertul său nu a fost tocmai perfect, Janna The Mom a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 10 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Răzvan Niculescu, maestrul grătarelor, i-a surprins pe jurați cu o rețetă inedită... Chef Cătălin Scărlătescu rămâne fără cuvinte la aparția unei concurente, la Chefi la cuțite, de la 20:30, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x