Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 10. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu aduc publicului, în fiecare ediție „Chefi la cuțite”, un show savuros, condimentat cu de toate. Speak s-a strecurat în culise pentru a dezvălui ce se întâmplă în spatele camerelor, în episodul 10 „Speak @ cuțite”.

speak în episodul 10  „Speak@cuțite”, alături de cei trei chefi Galerie
Speak a dezvăluit ce se întâmplă în culisele show-ului „Chefi la cuțite”, în episodul 10 „Speak@cuțite” | Antena 1

În fiecare ediție „Speak @ cuțite”, îndrăgitul artist se strecoară în culisele show-ului pentru a afla ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Acesta a profitat din plin de o scurtă pauză și a stat de vorbă cu frumoasa Gina Pistol.

Graviduța de la „Chefi la cuțite” i-a arătat acestuia filmări cu momentele în care fetița sa lovește în burtică, iar Speak a fost de-a dreptul fascinat de cele descoperite.

Speak prezintă detalii surprinzătoare din culise, în episodul 10 „Speak la cuțite”

Apoi, coprezentatorul îndrăgitului show culinar a mers să bea un pahar cu simpaticul Cătălin Scărlătescu și cei doi au discutat despre cât de important este să ai ureche muzicală. Juratul „Chefi la cuțite” i-a dezvăluit că, în urmă cu ceva timp, marea soprană Irina Baianț i-a explicat faptul că orice ființă poate să cânte, chiar și un măgar, doar că este nevoie de exercițiu. Nu a durat mult și și-a făcut apariția și Sorin Bontea și între cei trei s-a iscat o adevărată dezbatere pe marginea acestui subiect.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Amuleta 10 a fost oferită de Ioana Romanescu! Cine a câștigat bonusul suprem

În timp ce chefii trebăluiau prin bucătărie, frumoasa iubită a lui Speak și-a făcut apariția cu mașina artistului și, pofticioasă din fire, aceasta a început să guste din ingredientele pe care le aveau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pe bancurile de lucru.

„Îți place la mine la serviciu?”, a întrebat acesta curios.

Ștefania a fost atât de încântată de cele descoperite încât a întrebat dacă nu cumva poate veni în fiecare zi!

Citește și: Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Janna The Mom e celebră pe Tik Tok și i-a impresionat pe chefi! Cum e viața ei în România

Prin ce peripeții a mai trecut Speak în culise și ce alte detalii au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus, din episodul 10 „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 9 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x