Antena Căutare

Chef Cătălin Scărlătescu și-a adus piedestal pentru statuie! Cum arată „monumentul” lui în forma finală

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a început în forță cu imagini de senzație! Cei trei jurați sunt gata de noi bătălii culinare și concurenții așteaptă să vadă dacă vor primi cuțitele, la vot. Cătălin Scărlătescu nu se poate dezlipi de statueta sa, pe care a câștigat-o în sezonul special!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cei trei simpatici jurați s-au reîntâlnit în culisele celui mai tare show culinar și și-au făcut încălzirea pentru a intra în „arenă”!

Chef Cătălin Scărlătescu face show cu statuia sa, la emisiunea Chefi la cuțite

Până acum, Sorin Bontea se poate lăuda cu trei sezoane câștigate, în timp ce rivalii săi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au marcat doar două victorii.

citește și: A crescut în sărăcie, dar și-a depășit condiția și vrea să demonstreze că poate reuși orice își propune. Concurentul pe care îl susține inclusiv Alex Velea

„E frumos să intri în platoul și să-ți vezi statuia. Cum veneam noi toți, cameramani, sunetiști, producători, să venim și să-i vedem pe Bontea sau pe Dumitrescu?! Era plictisitor”, s-a mândrit Cătălin Scărlătescu, în timp ce mângâia statuia cu portretul său, de care pare că s-a atașat atât de mult!

Chef Cătălin Scărlătescu și-a adus piedestal pentru statuie! Cum arată „monumentul” lui în forma finală

Chef Cătălin Scărlătescu și statuia sa, la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1

Chef Cătălin Scărlătescu și statuia sa, la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1

Rămâne de văzut dacă aceasta îi va purta noroc și îl va ajuta să câștige sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, care se anunță a fi unul de senzație!

citește și: Chef Patrizia Pagilieri a ales cine câștigă prima amuletă și primul avantaj al noului sezon. Cine a convins-o

„De la an la an, evoluția noastră ca relație ne-a sudat, dar în același timp a format și o prăpastie mai mare în competiție. Din an în an ne dorim și mai mult să demonstrăm unul altuia cât de bun este celălalt. Ne place așa de mult să ne punem în situația asta de competiție, între noi trei”, a dezvăluit chef Florin Dumitrescu, chiar la începutul sezonului 8Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Urmărește clipul video de mai sus din prima ediție din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să descoperi cum s-au tachinat cei trei chefi!

Cum arăta Gina Pistol în sezonul 1 “Chefi la cuțite”... Are 6 ani, nu știe să citească, dar se comportă ca o adevărată gospodină în bucătărie. Cu ce preparat vrea să îi impresi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x