Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat după plecarea lui Ahmad Daas din sezonul 10 Chefi la cuțite. Ce a publicat pe Internet

Ahmad Daas a părăsit competiția sezonului 10 Chefi la cuțite în ediția de miercuri, 2 noiembrie 2022. La scurt timp de la difuzarea emisiunii, chef Florin Dumitrescu i-a transmis un mesaj neașteptat concurentului pe Internet.

Colaj cu chef Florin Dumitrescu și Ahmad Daas în platoul Chefi la cuțite Galerie
Ahmad Daas a părăsit competiția sezonului 10 Chefi la cuțite în ediția de miercuri, 2 noiembrie 2022 | Antena 1

Ediția 28 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 2 noiembrie 2022, a fost plină de surprize pentru telespectatori. Echipele au trecut printr-o probă „de foc” la battle-ul opt al show-ului culinar, iar chef Florin Dumitrescu a pierdut un concurent.

Ahmad Daas este cel care a părăsit competiția miercuri seară. Farfuria realizată de tânăr a obținut doar 6 puncte, cel mai mic punctaj al ediției.

„Eu n-am avut nicio speranță în momentul ăla că o să rămân! Sunt sigur că l-am dezamăgit pe chef Florin Dumitrescu în seara asta. Am dat absolut tot ce am putut, dar trebuia să dau un pic mai mult, să fiu atent și cu colegii mei. (...) Nu e vina nimănui că am plecat eu acasă, e vina mea. Nu am știu să mă încadrez cu timpul. E greșeala mea, îmi asum!”, a mărturisit Ahmad Daas.

Citește și: Chefi la cuțite, lider de audiență cu ediția de miercuri seară. Tema probei a fost mărul discordiei între cei trei Chefi

Concurentul a plecat acasă cu zâmbetul pe buze, dar cu părere de rău că parcursul său în emisiune s-a încheiat în battle-ul opt. La bancul de lucru din bucătărie, chef Florin Dumitrescu a ținut neapărat să-i spună tânărului că este foarte mândru de evoluția lui.

Ce mesaj a transmis chef Florin Dumitrescu, după plecarea lui Ahmad Daas din sezonul 10 Chefi la cuțite

La scurt timp de la difuzarea ediției 28 pe micile ecrane ale publicului, chef Florin Dumitrescu a transmis un mesaj neașteptat pentru Ahmad Daas, concurentul care a părăsit competiția miercuri seară, 2 noiembrie 2022.

Citește și: Brigitta Gheorghe, concurenta din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, are doi copii minunați. Cum arată micuții

„Aseară, Ahmad a părăsit competiția. Îmi pare rău că a ieșit din echipă, dar mă bucur, în acelaşi timp, pentru parcursul lui frumos în concurs. Ahmad mi-a depășit așteptările ;-) Succes în tot ce faci în continuare @daas4666 💥💥💥”, a scris juratul Chefi la cuțite vizibil mândru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea lui chef Florin Dumitrescu a generat mai bine de 2 mii de aprecieri, dar câteva reacții din partea prietenilor virtuali.

„Chiar îmi pare rău pentru el” sau „Trebuie să aveți încredere”, au comentat oamenii din mediul online.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Brigitta Gheorghe, concurenta din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, are doi copii minunați. Cum arată micuții... Chefi la cuțite, lider de audiență cu ediția de miercuri seară. Tema probei a fost mărul discordiei între cei trei Chefi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x