Antena Căutare

Din centrul de plasament direct în echipa lui chef Bontea. Cine este Alexandru Popa

Alex Popa este din Sibiu, are 25 de ani şi este bucătar la o firmă de catering.

Alex Popa este din Sibiu, are 25 de ani şi este bucătar la o firmă de catering.

Nu a avut o copilărie aşa cum sr fi meritat pentru că a fost instituţionalizat într-un centru de plasament pentru că mama nu a putut să-l crească. Până la vârsta de 18 ani mama lui l-a vizitat, l-a luat acasă în vacanţele de vară, de Crăciun şi de Paşte.

"Ambiţia m-a făcut să nu-mi pierd speranţa. Ambiţia de a mă ridica şi de a-mi forma un viitor."

"În 2012 m-am certat rau de tot cu mama şi m-a dat afară din casă spunandu-mi că eu sunt mort în ochii ei. De atunci nu am mai vorbit cu ea,deoarece eu am ales sa plec pe litoral să lucrez ca şi bucătar, dar ea nu a vrut să mă lase şi mi-a spus că dacă plec, cu ea nu mai am ce să vorbesc şi nici la uşa ei să nu fac umbră. În prezent nu mai ştiu nimic de ea. Tot ce am auzit de la alţi vecini e că a murit, deşi nu ştiu dacă e adevărat că nu m-am interesat".

A veni la "Chefi la cuţite" cu un singur gând: să intre într-o echipă

"În bucătărie, cel mai mult mă atrage să fac plating-uri. Îmi place foarte mult să mă joc. Consider că cea mai mare calitate pe care trebuie să o aibă un bucătar este răbdarea". "Sunt pregătit pentru tot ce urmează", a spus Alex atunci când a dat drumul la bandă şi a trimis farfuriile către chefi.

Chef Bontea: "Pară caramelizată şi cam atâta..."

Chef Scărlătescu: "Vă las pe voi să faceţi cum vreţi. Eu pe para asta nu merg. Nu l-aş vrea în echipa mea sub nici o formă."

Chef Dumitrescu: "În sufletul meu în momentul de faţă este aşa: ori îmi place, ori nu-mi place. E genul ăla de farfurie la care te contrazici".

Alexandru a pregătit supă cremă de broccoli cu brânză cu mucegai și pere caramelizate. Vezi aici reţeta lui!

Chef Florin nu i-a dat cuţitul, dar l-a ales în echipa lui. Cine este George Petrescu... Mă bucur că există români ca tine”! Aplaudat de chefi, invidiat de unii colegi! Doru Mâțan i s-a alăturat lui chef Sorin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x