Antena Căutare

Chef Sorin Bontea gătește ce pescuiește! Uite cum arată cea mai mare captură a sa

Una dintre marile pasiuni ale juratului de la Chefi la cuţite, chef Sorin Bontea, are legătură cu meseria sa: cunoscutul bucătar merge în fiecare an la pescuit și, mai mult decât atât, gătește ce pescuiește.

”În fiecare an merg la pescuit atunci când am câteva zile libere. Pentru mine este cel mai plăcut mod de a evada și de a mă relaxa. De obicei merg împreună cu bărbații din familie, toți suntem pasionați de pescuit. Și dacă avem noroc de capturi generoase, eu trec imediat la cratiță și pregătesc peștele prins”, mărturisește chef Bontea.

Cea mai mare captură a chef-ului a fost un crap de 7,400 kilograme, pe care l-a pescuit acum câțiva ani în Insula Mare a Brăilei. Juratul recunoaște că preparatele din pește sunt și preferatele sale, ciorba de pește fiind unul dintre felurile de mâncare la care nu rezistă.

”Sunt un mare fan al mâncărurilor pe bază de pește și, pe lângă faptul că îmi place să pescuiesc, e o bucurie să și gătesc ceea ce am prins. Încerc să îi obișuinesc și pe copiii mei să consume cât mai multă carne de pește, care este foarte sănătoasă”, încheie Sorin.

Chef Bontea poate fi urmărit la Antena 1 în emisiunea Chefi la cuţite, un reality cooking show spectaculos care va trece prin focuri răbdarea, talentul și perseverența celor intrați în bucătărie.

Farsa ce a dat lumii un preparat delicios: risotto!... Galerie foto savuroasă! Ai un copil mofturos la mâncare? Uite cum să îl convingi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x