Antena Căutare

Chef Sorin Bontea pierde primul concurent în sezonul 9: ”Toată echipa a plâns”

Marți, 11 mai, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu peste 2,1 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 22.03. Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o nouă ediție tensionată și surprinzătoare, în cea mai nouă confruntare pe echipe a sezonului 9. Astfel, cel mai iubit show culinar s-a clasat ca lider absolut de audiență pe toate categoriile de public, iar pe segmentul comercial a înregistrat un record de audiență în ceea ce privește cota de piață.

Sorin Bontea și Alexandro Matias Galerie
Marți, 11 mai, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu peste 2,1 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 22.03. | Antena 1

În intervalul orar 20.22-00.04, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 9,1 puncte de rating și 30,3% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 5,4 puncte de rating și 17,9% cota de piață. La orașe, emisiunea de la Antena 1 a condus cu 8,7 puncte de rating și 22,3 % cota de piață, fiind urmată de Kanal D cu 5,6 puncte de rating și 14,4 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 8 puncte de rating și 20,1% cota de piață, Kanal D ocupând locul al doilea cu 6,4 puncte de rating și 16,1 % cota de piață.

Citește și: Nicoleta Pop, dezvăluire neașteptată despre Alexandro Matias, după eliminare! Gestul lui a impresionat-o

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time (19.00-23.00), pe toate categoriile de public. Şi la nivelul întregii zile, Antena 1 a condus clasamentul audienţelor, atât la nivelul publicului comercial, la nivel urban, cât și la nivelul întregii țări.

Chef Florin Dumitrescu a folosit o amuletă valoroasă

Formula echipelor s-a schimbat aseară la Chefi la cuțite, în momentul în care chef Florin Dumitrescu a ales să își folosească o amuletă valoroasă din colecția sa: ”Vreau să fac un joc de șah și am prima mea mutare. Mare! E o mișcare ce îmi deschide o alee importantă în concurs”. Așa se face că juratul a ales să îl aducă în echipa albastră pe Florin Revesz și să o trimită pe Mirela Negoiță în echipa mov. ”Florin este unul din stâlpii echipei mele! De ce să mă destabilizeze?”, a spus chef Scărlătescu.

În ciuda mișcării strategice, seara de marți a adus la Chefi la cuțite un nou câștig în echipa mov, condusă de chef Cătălin Scărlătescu. Trupa de bucătari și-a consolidat primul loc în clasamentul confruntărilor pe echipe, fără a înregistra nicio înfrângere până în acest moment: ”Vă iubesc! Vă iubesc pe toți!”, a spus chef Scărlătescu entuziasmat.

Citește și: Chefi la cuțite, 2021. Mesajul lui Alexandro Matias, după eliminarea de la Chefi la cuțite: „Mamă, am plâns la televizor”

Verdictul probei individuale a adus lacrimi de tristețe în echipa verde, condusă de chef Sorin Bontea: ”Îmi pare rău că pleacă Matias acasă. Toată echipa a plâns. Te iubesc, te așteptăm la finală!”, a spus juratul. Alexandro Matias este primul bucătar din echipa verde ce părăsește cel mai iubit show culinar în sezonul 9: ”A fost o experiență monstruoasă! Știi ce înseamnă să participi la un concurs doar din pasiune și să stai lângă bucătari incredibili care au făcut asta toată viața? Sunt mândru de mine. Sunt convins că echipa verde va câștiga!”, a mărturisit acesta la final.

Confruntările pe echipe din sezonul 9 continuă cu alte trei lupte la cuțite duminică de la 20:00, luni și marți de la 20:30, pe Antena 1.

Chefi la cuțite, 2021. Mesajul lui Alexandro Matias, după eliminarea de la Chefi la cuțite: „Mamă, am plâns la televizor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x