Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Lorelei a avut parte de un moment de panică în bucătărie: „A luat foc, ce trebuie să fac?”

În ultima ediție specială din Chefi la Cuțite, Lorelei a avut parte de un moment de panică în bucătărie. Concurenta din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu nu a știu ce să facă în momentul în care i-a luat foc servețelul din tavă.

lorelei-gătește-în-rochie-din-latex Galerie
În ultima ediție specială din Chefi la Cuțite, Lorelei a avut parte de un moment de panică în bucătărie. Concurenta din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu nu a știu ce să facă în momentul în care i-a luat foc servețelul din tavă. | Antena 1

De trei zile bucătăria Chefi la cuțite a fost luată cu asalt de rețele și vedete, astăzi ediția specială atinge temperatura marei finale. Chefii și echipele trebuie să pună pe masa juraților un fel de mâncare tipic românesc și un desert cu ciocolată.

După ce s-a clarificat la cine ajunge avantajul de 10 minute în plus la gătit, concurenții Asia Express - Drumul Împăraților și cei trei chefi au stabilit ce gătesc pentru jurații de astăzi, nea Marin și familia lui.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Patru concurenți de la Asia Express au fost eliminați. Ce veste au dat chefii

Presiunea și adrenalina și-au făcut rapid simțită prezența la bancurile de lucru, dar nici momentele amuzante n-au încetat să apară. Cosmin Natanticu i-a oferit șpagă 100 de euro lui chef Sorin Bontea pentru a-i da mașina de tocat, însă totul a fost în zadar.

Cel mai greu i-a fost lui chef Cătălin Scărlătescu, care a rămas cu doar doi oameni: Maria Speranța și Lorelei.

Deși nu au o experiență vastă în domeniul gastronomiei, vedetele s-au descurcat de minune și au ascultat de instrucțiunile chefilor. Totodată, din peisaj nu au lipsit incidentele, de data aceasta în echipa roșie.

Lorelei, moment de panică în bucătăria Chefi la cuțite

Lorelei a primit mai multe sarcini de la chef Cătălin Scărlătescu la bancul de lucru. Concurenta sezonului 4 din Asia Express a fost pusă să prăjească câteva chiftele, însă a avut parte de un incident.

Tânăra s-a apropiat prea mult cu un șervețel de aragaz și acesta i-a luat foc, iar reacția sa a fost neașteptată. După ce a încercat să stingă focul, Lorelei a intrat în panică pentru că se răspândise mai mult.

„Auzi, a luat fost asta. Ce crezi că trebuie să fac?”, l-a întrebat pe chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Chefii au făcut degustarea rețetelor de post pregătite de concurenții de la Asia Express

„I-a luat foc șervețelul și cu un calm debordant s-a dus și a stins focul de zici că a lucrat într-o viață anterioară ca pompier șef. Am zis în momentul ăla: Lorelei, dacă ai și găti cum stingi focul. Doamne!”, a adăugat el.

Concurenta a reușit să stingă focul, însă nu a scăpat de indicațiile lui chef Cătălin Scărlătescu, care a pus-o să se ocupe de plating-ul farfuriilor.

Despre edițiile speciale Chefi la cuțite, difuzate pe 29 și 30 noiembrie și 1 Decembrie

Chefi la cuțite vine cu trei ediții speciale pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 Decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumați de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, de-a lungul unei aventuri culinare.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-R și Shift, Patrizia și Francesco Paglieri, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca (mama sa), dar și Emi și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este un domeniu străin lor.

Prezentatoarea celor trei ediții speciale este Gina Pistol, care a revenit pe TV după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: își vor face apariția echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia, dar și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.

Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Ce chef a câștigat proba de avantaj. Chef Florin Dumitrescu a făcut un gest neaștepta... Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Nea Marin și familia lui au degustat preparatele concurenților din Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x