Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Ce concurenți ai sezonului 4 din Asia Express și-au ales chefii în echipă. Care este miza

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au rămas surprinși când au aflat că vor avea în echipele lor concurenții sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților. Gina Pistol a anunțat și miza cea mare a ediției speciale din Chefi la cuțite, care le-a dat fiori chefilor.

chef-sorin-bontea-chef-cătălin-scărlătescu-chef-florin-dumitrescu-reacții Galerie
Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au rămas surprinși când au aflat că vor avea în echipele lor concurenții sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților. | Antena 1

Încă de la începutul ediției speciale din Chefi la cuție, Gina Pistol a făcut un anunț important despre formatul show-ului. Cei trei jurați ai emisiunii au aflat că vor face echipă cu vedetele care au participat în sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților.

Lorelei, Zarug, Elwira Petre, Connect-R, Shift, Patrizia Paglieri, Fracesco, Adriana Trandafir, Maria Speranța, Alexandra Ungureanu, Anca Ungureanu, Cuza, Emi sunt concurenții are au pașit în platoul pentru a demonstra tuturor cât de bine se descurcă în bucătărie.

Citește și: Gina Pistol, despre cum se simte în rolul de mamă: „Este cel mai frumos greu posibil”

Chefii nu s-au așteptat la o asemenea surpriză: „Mamă, când au intrat toți concurenții de la Asia Express, cu fetele în frunte. Prima care a intrat a fost Lorelei, pe care o știm de la Chefi la cuțite, a intrat Patrizia, Elwira. Mama, să vezi acum ce haos o să iasă. Eu cu cine gătesc?!”

Probele dificile din Asia Express - Drumul Împăraților s-au mutat în bucătăria Chefi la cuțite, unde echipele sezonului 4 trebuie să asculte cu atenție indicațiile celor trei pentru a realiza corect preparatele.

Ce concurenți ai sezonului 4 din Asia Express și-au ales chefii în echipă

Încă de când au intrat pe platoul de filmat, cei trei chefi și-au făcut câteva strategii în ceea ce privește concurenții pe care îi vor în echipa lor. Deși au pus ochii pe unii dintre ei, jurații trebuie să tragă la sorți un bilet pentru a stabili ordinea în care își pot alege membrii echipei.

Chef Florin Dumitrescu și-a ales primul concurentul pe care și-l dorește în echipă. Acesta i-a oferit primul șort galben Patriziei Paglieri. Cea de-a doua concurenta care intră în echipa sa este Elwira Petre, urmată de Cuza, Cosmin Natanticu și Shift.

„Acest Mihai Petre al bucătăriei. Să înceapă jocul”, a spus Connect-R.

Maria Speranța a fost prima luată în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Acesta i-a mai ales pe Anca Ungureanu, Lorelei, Eliza Natanticu și Francesco.

Citește și: Primul mesaj al lui Mihai Petre, după ce el și Elwira au câștigat Asia Express - Drumul Împăraților

Din echipa lui chef Sorin Bontea fac parte Adriana Trandafir, Zarug, Connect-R, Alexandra Ungureanu și Emi.

„Dacă nu îl iau pe Connect-R o să mă rupă nevastă-mea cu bătaia!”, a spus chef Sorin Bontea în glumă.

Replicile savuroase nu au lipsit prea mult din peisaj, mai ales pentru că vedetele au venit cu voie bună.

Care este miza ediției speciale din Chefi la cuțite

Odată cu echipele formate, Gina Pistol a oferit informații despre miza cea mare a competiției.

Un concurent va câștiga 5.000 de euro la finalul show-ului, pe care îi va dona unei persoane care are nevoie de banii aceștia.

Chef Sorin Bontea nu și-a putut stăpâni curiozitățile și a întrebat dacă exista anumite reguli, însă a primit o veste neașteptată de la prezentatoarea TV.

„La noi întotdeauna trebuie să mai existe o miză și pentru cei trei chefi. Să intre miza!”, a spus Gina Pistol.

În platoul Chefi la Cuțite a fost chemat un tânăr care le-a arătat miza celor trei chefi, un tatuaj mare cu fețele lor. Cei care pierd vor face un tatuaj temporar asemănător cu cel al lui David, iar câștigătorul alege locul în care ceilalți doi vor fi tatuați.

„M-a luat un moment de panică”, a spus chef Florin Dumitrescu.

„Trebuie să câștig neapărat jocul ăsta!”, a fost replica lui chef Sorin Bontea.

Chefi la cuțite, ediții speciale de ziua Antenei 1

Chefi la cuțite vine cu 3 ediții speciale, pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumații de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-r și Shift, Patrizia și Francy, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca, Emi și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este un domeniu străin lor.

Prezentatoarea celor 3 ediții speciale este Gina Pistol care a revenit pe TV, după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: Își vor face apariția echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia, dar și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.

Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Gina Pistol a revenit pe platoul de filmare, după ce a devenit mamă. Cum au reacțion... Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Concurenții au mâncat sushi foarte picant. Cine a câștigat proba și un avantaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x