Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Sorin Bontea a „lovit” în rivali cu o amuletă periculoasă! Ce a impus

De data aceasta, în ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, chiar înainte de battle, Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă puternică.

Sorin Bontea în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 9 Galerie
Sorin Bontea a folosit o super amuletă în ediția 42 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

După ce a suferit o pierdere dureroasă, Cătălin Scărlătescu este pregătit de o nouă confruntare. Liderul echipei mov și-a propus să evite duelul și să demonstreze că este cel mai bun dintre chefi.

La fel de pregătiți de confruntare sunt și Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, care încearcă să își protejeze echipele cât mai mult de o posibilă eliminare. Tocmai de aceea, liderul echipei verzi a mai aruncat în joc o amuletă puternică!

Sorin Bontea a folosit o amuletă puternică în ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1

După ce s-au întrecut într-o probă de îndemânare ce a presupus curățarea unor cartofi, câștigătoare a fost declarată echipa lui Sorin Bontea. Acesta a primit astfel un bonus special: șansa de-a alege tipul de sufleu ce trebuie gătit de fiecare echipă în parte. Pentru el a ales spanacul, lui Cătălin Scărlătescu i-a dat conopida și lui Florin Dumitrescu i-a „dăruit” dovlecelul.

Și fiindcă a considerat că nu i-a încurcat destul pe adversarii săi, Sorin Bontea n-a mai stat pe gânduri și a apăsat butonul roșu prin care a anunțat că are de gând să facă o mutare strategică.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

„Trebuie să îi încurc, trebuie să câștig astăzi, trebuie să le fac probleme. Folosesc o amuletă”, a explicat Sorin Bontea.

Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu a fost uimit când a auzit ce amuletă folosește Bontea

Fără să stea pe gânduri, acesta a pus la bătaie „regula celor 10”, ce presupune ca bucătarii din echipele adverse să se organizeze pe echipe, ce vor face schimb „de ture” la fiecare zece minute

Citește și: Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Rikito Watanabe (Riki) s-a tatuat pentru Sorin Bontea. Ce a vrut să facă Scărlătescu

„Regula celor 10 și sufleul este combinația mortală”, a fost de părere Florin Dumitrescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Ce mini-probă au primit concurenții înainte de battle! Tema de gătit i-a întristat pe toț... Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Cătălin Scărlătescu s-a răzbunat! Ce amuletă a anunțat pentru concurenți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x