Antena Căutare

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a terminat cu un concurent eliminat din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie.

concurentii din sezonul 9 chefi la cutite, in platoul emisiunii, la momentul eliminarii Galerie
Un nou concurent a fost eliminat în ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1 | Antena 1

În ediția trecută, Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent ce a fost cuțit de aur în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. După ce s-au întrecut într-un battle cu o temă de gătit dificilă și după ce au îndurat emoțiile unui duel unde au gătit paste, dueliștii au aflat ce concurent este eliminat, în ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ce concurent a fost eliminat în ediția din 31 mai 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Cel de-al doisprezecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a reprezentat o adevărată provocare pentru cele trei echipe, conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. De data aceasta, Irina Fodor a anunțat că fiecare farfurie pregătită în battle trebuie să conțină culorile reprezentative ale acestui sezon, adică verde, mov și albastru.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Premieră în emisiune! Ce a apărut pentru prima dată pe tabela de scor

Sorin Bontea a ales să facă macarons, Florin Dumitrescu a mizat pe un desert sofisticat, în timp ce Cătălin Scărlătescu a ales să facă un fel principal, cu mușchi de vită și piureuri, dar și un desert. În echipa verde, emoțiile au fost mari și parcă nimic nu a ieșit așa cum ar fi trebuit.

La finalul timpului de gătit, cei care au făcut degustarea și jurizarea au fost artiștii din Orchestra Radio. Aceștia au analizat atent și au decis, în urma votului, că cea mai bună farfurie a fost cea a echipei albastre, deși incidentele nu au lipsit în timpul gătitului.

Irina Fodor și jurații „Chefi la cuțite”

Irina Fodor și jurații „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au înțeles încă din acest moment faptul că unul din ei va avea un concurent eliminat, în ediția 41 din sezonul „Chefi la cuțite”.

Intrați apoi la duel, concurenții din echipa mov și cei din echipa verde s-au întrecut în rețete cât mai savuroase de paste. La final, după degustare și jurizare, un concurent a fost eliminat din ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzată în 31 mai 2021.

Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent din echipa mov, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Rând pe rând, concurenții și-au aflat notele și, la final, în platou au mai rămas doar cei cu cele mai mici note. În ediția 41 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, concurentul eliminat a obținut opt puncte. La final, Nicoleta Pop, Florin Revesz și Andra Mihail au mai rămas în fața celor trei jurați, așteptând verdictul.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Bontea și Scărlătescu s-au certat la degustare. Ce au descoperit artiștii din juriu în farfurii

Surpriza a fost mare atunci când s-a anunțat concurentul eliminat, în ediția din 31 mai 2021. Cu opt puncte, Andra Mihail a părăsit „Chefi la cuțite” și Cătălin Scărlătescu a mai pierdut astfel un concurent din echipa sa mov.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Preparatul pe care Dumitrescu nu l-a mai văzut până acum. Ce a descoperit la degustare... Andra Mihail, mesaj emoționant după eliminarea de la Chefi la cuțite: „M-am mai și supărat”. Ce a transmis concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x