Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Chef Orlando Zaharia a decis cine a câștigat prima amuletă

În prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au aflat cine a câștigat amuleta oferită de chef Orlando Zaharia.

După ce a degustat farfuriile, chef Orlando Zaharia a decis cine merită să primească amuleta pusă la bătaie de Gina Pistol

Antena 1

„Schimbă un concurent din echipa ta cu un altul dintr-o altă echipă”, așa sună amuleta pe care a pus-o la bătaie Gina Pistol, în prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Auzind cât de puternic este bonusul pus la bătaie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în fel și fel de preparate ce au avut la bază para!

Orlando Zaharia a anunțat cine a câștigat amuleta din prima ediție din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Timp de șaizeci de minute, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut misiunea de-a pregăti rețete cât mai gustoase, având ca ingredient comun fructul preferat al sezonului trecut „Chefi la cuțite”!

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Laurențiu Ardeleanu, de la infractor la bucătăr talentat! Tânărul a povestit detalii uluitoare

Cătălin Scărlătescu a ales să pregătească o rețetă de ravioli cu ficat de gâscă, trufe și pară. Florin Dumitrescu a ales să facă mușchiuleț de porc învelit în bacon, piure de păstârnac cu vanilie, sfeclă cu eșalotă, cartofi și sos marsala cu pară confiată în sirop și boabe de muștar. Sorin Bontea a făcut o pară cu rață, cartofi și varzî chinezească și sos pe bază de soia.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Avram Iancu, bibliotecarul din Petroșani, i-a uluit pe chefi. A înotat 18 ore fără oprire

După ce a degustat farfuriile, chef Orlando Zaharia a decis cine merită să primească amuleta pusă la bătaie de Gina Pistol! Dintre toți, Cătălin Scărlătescu a impresionat cel mai mult, așa că bonusul a mers la el!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:0, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Ultimele știri