Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Ce echipe au intrat la duel, după battle-ul șapte. Banda a adus un rezultat neașteptat

Echipele au avut parte de un nou battle cu situații neașteptate în ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022. Banda a adus un rezultat neașteptat în bucătăria show-ului culinar, iar doi dintre chefii au fost puși să facă o alegere importantă.

Colaj cu chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu în platoul Chefi la cuțite Galerie
Echipele au avut parte de un nou battle cu situații neașteptate în ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022 | Antena 1

Battle-ul șapte din sezonul 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022, a pus presiune pe umerii echipelor și chefilor. Concurenții au fost puși să gătească pentru marii maeștri bucătari ai României de dinainte de Revoluție.

De data aceasta, tema este un meniu retro. Gina Pistol le-a oferit echipelor libertatea de a face orice își doresc, cu condiția ca preparatele lor să fie corespunzătoare probei. Echipa aurului galben a pregătit mușchiuleț împănat și salam de biscuiți, echipa aurului roz a gătit șalău și jofre, iar echipa aurului alb a făcut Tournedo Rossini și amandină.

Nervii, emoțiile, speranțele și situațiile tensionate și-au făcut rapid apariția în platoul show-ului culinar, după ce banda a adus prima farfurie în bucătărie.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Lina Chirilă a fost eliminată din competiția sezonului 10. Ce punctaj a obținut farfuria ei

„Cel mai nasol la banda asta e că îți oferă speranțe la fiecare farfurie care îți intră. Unde intră una poate să intre două, speri că vei câștiga”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Toate cele trei echipe au intrat la duel în ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022. Cum a fost posibil asta

Jurații și concurenții au întâmpinat o situație total neașteptat la battle-ul șapte din sezonul 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022. Toate cele trei echipe au intrat la duel, însă cu o mică excepție în cazul a două dintre ele.

Chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au avut egalitate la numărul de farfurii venite bandă, motiv pentru care au fost nevoiți să își trimită jumătate de echipă la „luptă”. Chef Cătălin Scărlătescu a avut doar 2 farfurii, iar echipa lui va intra toată la duel.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Cine a câștigat battle-ul șase din sezonul 10. De ce a părăsit platoul chef Sorin Bontea

„Mă bucur, și nu mă bucur. Nu îmi place situația, trebuie să pun jumătate de echipă. Trebuie să aleg eu 3”, a spus chef Sorin Bontea.

Chef Florin Dumitrescu a decis ca Dan Manciu, Oxi și NOSFE să intre în duel. De asemenea, chef Sorin Bontea i-a nominalizat pe Florica Baboi, Paco și Carmen Cojocar.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 1 noiembrie. Chef Cătălin Scărlătescu, replici tăioase la adresa unei concurente. Mădălina a izbucnit î... Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Adrian Stroe a apelat la un gest neașteptat în bucătărie. Ce a spus că are de gând să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x