Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Răzvan Mincă a avut nevoie de intervenția medicului. De ce a răbufnit Cătălin Scărlătescu

Răzvan Mincă, concurentul din echipa turcoaz, a suferit o accidentare dureroasă în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023. De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu a „explodat” în bucătărie de nervi și nu și-a mai putut stăpâni reacțiile.

colaj foto sorin bontea si florin dumitrescu si poza cu un concurent care este ajutat de medic la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut emoții la proba de gătit, la Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

S-a dezlănțuit haosul în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 1 octombrie 2023. Răzvan Mincă a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce s-a accidentat destul de serios la deget. De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a răbufnit de față cu toată lumea.

Presiunea și proba contracronometru și-au pus amprenta rapid asupra celor două echipa, care au primit o amuletă neașteptată. Chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au fost nevoiți să își depășească limitele pentru a face față avantajului folosit de colegul lor.

Din peisaj n-au lipsit nervii și strigătele juraților. Chef Sorin Bontea s-a zăpăcit și n-a mai știut ce vorbește în agitația de la bancul de lucru. Habibi a fost luat rapid în vizorul juratului.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Cine este primul concurent eliminat. Sorin Bontea îl pierde pe Ioan Frățilă (Nea Ion)

„Habibi! Hai că mi-ai făcut trei de astea! Habibi!”, a strigat chef Sorin Bontea când a văzut ce făcea concurentul.

„Vezi că asta e româncă! Vorbește românește”, i-a spus chef Florin Dumitrescu colegului său din paltou, după ce a auzit că vorbea cu Cristina Sabău în limba engleză.

„Nu mai știu! Am înnebunit de tot!”, a răspuns chef Sorin Bontea.

„M-am fript, m-am ars, m-am tăiat, m-am ciupit”, a mărturisit cuțitul de aur din echipa portocalie.

Răzvan Mincă, incident dureros în bucătărie. De ce s-a enervat chef Cătălin Scărlătescu în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023

Răzvan Mincă din echipa turcoaz a suferit un accident dureros pe platoul de filmare. Presiunea și agitația și-au pus amprenta asupra lui, iar incidentele nu au întârziat să apară. Concurentul și-a tăiat degetul și o parte din unghie.

„Nu mai pot! Mai aveam puțin și leșinam. Eu nu suport să-mi văd sângele, pot să văd la oricine, dar al meu nu!”, a spus el

Chef Cătălin Scărlătescu nu s-a mai putut abține și a răbufnit: „Du-te, mă, acasă! Medic!”.

„S-a tăiat destul de rău de data asta. Și-a tăiat unghia cu totul, cu jumătate de deget! E destul de nasol”, a spus Raluca Hulubei.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, la un pas să clacheze la duel

Juratul a „explodat” de nervi când a văzut că Răzvan Mincă nu își mai poate ajuta colegii pentru câteva clipe: „A lipsit cu desăvârșire din bucătărie. Nu a fost în stare să facă aproape nimic, dar aproape nimic!”.

„Nu am cuvinte să descriu cât de dezamăgit sunt, mi-au dat lacrimile”, a mai zis Răzvan Mincă.

„Vai de capul meu!”, a fost replica lui chef Sorin Bontea, după ce s-a uitat la rana concurentului.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă ce a adus haos. De ce s-a „certat” cu Florin ... Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Sorin Bontea a dat cu tava de pământ. Ce i-a spus lui Florin Dumitrescu: „Ne-au îngro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x