Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Banda a adus o răsturnare de situație pentru chefi! Cine a câștigat proba

Banda de foc a adus un verdict complet neașteptat în ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Cine a câștigat proba, chiar în ultimele momente?

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu in bucataria „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au gătit rețete după un buget, în ediția 32 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Emoțiile au fost mari în ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început în forță cu o probă de îndemânare, unde fiecare a trimis câte un concurent care a trebuit să taie cinci cartofi în felii cât mai subțiri, ca de chips.

Cel mai rapid și eficient a fost Cătălin Amarandei, așa că avantajul a mers către echipa albastră. Totuși, surpriza a fost mare atunci când Irina Fodor a anunțat care este tema din al treilea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Cine a câștigat al treilea battle de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

De data aceasta, fiecare echipă a primit câte un buget și a trebuit să gătească încadrându-se în suma respectivă.

Echipa verde condusă de Sorin Bontea a ales să pregătească o rețetă pe bază de mușchiuleț de porc cu sote de spanac, ciuperci și piure pentru a se încadra în cei 30 de lei primiți, iar Cătălin Scărlătescu, în schimb, s-a gândit să facă un fel de supă ramen cu rață și ou poșat, o mâncare care să respecte bugetul de 15 lei.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Degustare cu critici după al treilea battle! Ce a dezvăluit Cătălin Scărlătescu

Florin Dumitrescu a primit bugetul de 60 de lei și nu a renunțat la ideea de-a pregăti pentru cel de-al treilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” rețeta lui Ștefan Borleanu

Degustarea a fost făcută de hairstyliști din România și aceștia au fost cei care au votat ce farfurie au apreciat cel mai mult.

Sorin Bontea și Dorin Voiasciuc, asteptand să afle scorul final adus de bandă

Sorin Bontea și Dorin Voiasciuc, asteptand să afle scorul final adus de bandă

În bucătărie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au așteptat cu sufletul la gură verdictul adus de banda de foc.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă! Ce a putut să îi facă lui Florin Dumitrescu

Inițial, echipa verde și cea albastră au fost la egalitate. Surpriza a fost mare atunci când ultimele farfurii au fost mov și Scărlătescu a trecut în fruntea clasamentului, trimițându-i pe Bontea și Dumitrescu la duel, în ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Degustare cu critici după al treilea battle! Ce a dezvăluit Cătălin Scărlătescu... Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Tema pentru al treilea duel i-a speriat din plin pe concurenți! Ce trebuie să gătească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x