Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Degustare cu critici după al treilea battle! Ce a dezvăluit Cătălin Scărlătescu

Timpul alocat gătitului s-a scurs rapid și a venit momentul ca farfuriile pregătite de cele trei echipe să fie trimise la degustare, în ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand in proba de battle de la „Chefi la cuțite” Galerie
Degustarea farfuriile pregătite în cel de-al treilea duel a adus tensiune între Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu | Antena 1

După ce a pierdut un concurent cu expriență în bucătărie, Cătălin Scărlătescu a părut că își adună forțele și că pune la cale o strategie favorabilă pentru echipa mov a lingurilor.

De data aceasta, în ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Irina Fodor a anunțat că trei concurenți trebuie aleși din cele trei echipe, pentru a da proba de îndemânare. Aceasta a fost câștigată de Florin Dumitrescu, cel care a primit și un bonus pentru proba impusă în al treilea battle.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile din al treilea battle, din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Fiindcă a fost învingător, juratul a primit cel mai mare buget, acela de 60 de lei. Sorin Bontea s-a ales cu bugetul de 30 de lei, în timp ce Cătălin Scărlătescu a primit sarcina de-a găti folosind nu mai mult de 15 lei.

Echipa verde a ales să pună la gătit o rețetă pe bază de mușchiuleț de porc cu sote de spanac, ciuperci și piure pentru a se încadra în cei 30 de lei primiți, iar Cătălin Scărlătescu a mizat pe un fel de supă ramen cu rață și ou poșat, o mâncare care să respecte bugetul de 15 lei.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Sorin Bontea a fost acuzat de sabotaj! Cum l-a prins Cătălin Scărlătescu

Florin Dumitrescu a primit bugetul de 60 de lei și nu a renunțat la ideea de-a pregăti pentru cel de-al treilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” rețeta lui Ștefan Borleanu, de la duelul anterior: pulpă de pui umplută cu garnitură de ciuperci sotate.

juratii chefi la cutite degustand farfurii in bucatarie

Jurații au analizat atent farfuriile pregătite în cel de-ai treilea battle

De data aceasta, degustarea a fost făcută de hairstyliști apreciați, care au analizat atent farfuriile și au încercat să își aleagă farfuria preferată, ca s-o voteze.

Între timp, în bucătărie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au gustat din preparatele făcute de echipele lor, pentru cel de-al treilea battle de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9. Din nou, Cătălin Scărlătescu a părut aproape imposibil de mulțumit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Mi se pare o farfurie cam sărăcăcioasă pentru un buget de 60 de lei”, a fost părerea liderului echipei mov despre farfuria lui Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă! Ce a putut să îi facă lui Florin Dumitrescu

Și farfuria lui Sorin Bontea a primit critici, semn că liderul echipei mov a fost extrem critic cu rivalii săi, care aun avut fiecare câte un buget mult mai mare.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă! Ce a putut să îi facă lui Florin Dumitrescu... Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Banda a adus o răsturnare de situație pentru chefi! Cine a câștigat proba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x