Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă! Ce a putut să îi facă lui Florin Dumitrescu

Concurenții celor trei echipe din ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” se pregăteau de gătit pentru probă atunci când Cătălin Scărlătescu a decis să folosească o amuletă!

Cătălin Scărlătescu a decis să folosească o amuletă în ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Antena 1

În ediția trecută, Cătălin Scărlătescu a pierdut un bucătar cu experiență și echipa sa a rămas astfel cu doar șapte concurenți.

Se pare că tânărul a fost cuprins de emoții atât de mari încât nu a înțeles tema de gătit din cel de-al doilea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Colegii din echipa mov s-au prins prea târziu și, la degustare, farfuria a primit prea puține puncte pentru a mai putea rămâne în competiția culinară de la Antena 1.

Ce amuletă a folosit Cătălin Scărlătescu împotriva lui Florin Dumitrescu, în ediția 32 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Tot în ediția anterioară, Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, a impresionat cu o rețetă spectaculoasă de pulpă de pui umplută cu garnitură de ciuperci sotate, un preparat despre care Cătălin Scărlătescu a spus că e atât de bun încât „îi dau lacrimile”. Liderul echipei albastre a decis să nu rateze acest avantaj și a decis să pregătească respectiva rețetă, indiferent de ce aduce proba.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Sorin Bontea a fost acuzat de sabotaj! Cum l-a prins Cătălin Scărlătescu

Irina Fodor a anunțat că, pentru cel de-al treilea battle, jurații trebuie să gătească folosind bugetul primit., o veste care nu prea a adus zâmbete.

catalin scarlatescu si echipa mov in bucataria chefi la cutite

Cătălin Scărlătescu a decis să folosească o amuletă la „Chefi la cuțite”

Echipa verde condusă de Sorin Bontea a ales să pregătească o rețetă pe bază de mușchiuleț de porc cu sote de spanac, ciuperci și piure pentru a se încadra în cei 30 de lei primiți, iar Cătălin Scărlătescu, în schimb, s-a gândit să facă un fel de supă ramen cu rață și ou poșat, o mâncare care să respecte bugetul de 15 lei. Florin Dumitrescu a primit bugetul de 60 de lei și nu a renunțat la ideea de-a pregăti pentru cel de-al treilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” rețeta lui Ștefan Borleanu.

Surpriza a fost mare atunci când, în timp ce concurenții se pregăteau de gătit, Cătălin Scărlătescu a apăsat butonul roșu și a anunțat că vrea să folosească o amuletă puternică împotriva echipei albastre.

„Ai puterea să blochezi două instrumente de gătit, cu excepția cuțitului, uneia dintre echipe. Blochez aragazul și cuptorul”, a dezvăluit juratul, încântat că „lovește” în Florin Dumitrescu.

Ce reacție a avut echipa albastră și ce s-a întâmplat apoi? Urmărește clipul video de mai sus din ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak, în calitatea sa de coprezentator, este cel care va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise, într-o serie de episoade speciale difuzate online. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri