Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent

Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent după cel de-al doilea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. În ediția din 9 mai 2021, liderul echipei mov a primit o lovitură grea.

concurenții de la chefi la cutite, in editia 31 din sezonul 9 Galerie
După un duel dificil, concurenții din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” au aflat cine este eliminat | Antena 1

Ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a sfârșit cu un deznodământ deloc plăcut pentru echipa mov. Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent chiar după cel de-al doilea duel.

De data aceasta, al doilea battle i-a provocat pe membrii celor trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să pregătească rețete de fine dining, dar fără carne. Se pare încă că misiunea nu a fost una tocmai simplă.

Ce concurent a fost eliminat în ediția din 9 mai 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

După o degustare atentă, actorii din distribuția serialului „Adela” de la Antena 1 au votat și banda de foc a adus o surpriză uriașă: egalitate între echipe.

Sorin Bontea, cel care a primit trei puncte din totalul de unsprezece, și-a trimis toată echipa verde la duel, în timp ce Florin Dumitrescu și Cătălin Scărltătescu, cei care au primit câte patru puncte, au trimis doar patru bucătari la confruntare.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Sorin Bontea a fost acuzat de sabotaj! Cum l-a prins Cătălin Scărlătescu

De data aceasta, fiecare a trebuie să gătească rețete cât mai gustoase pe bază de carne. Unii au părut că se descurcă foarte bine, în timp ce alții au fost copleșiți de emoții. Oboseala acumulată după proba de battle și teama de eliminare l-au făcut pe unul dintre concurenți să comită o greșeală de neimaginat și acest lucru pare să îi fi adus eliminarea de la „Chefi la cuțite”.

Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent din echipa mov, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Degustarea de după cel de-al doilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost una spectaculoasă. Chiar dacă mai toate farfuriile au fost gustoase și au avut combinații surprinzătoare de arome și texture, una dintre mâncăruri l-a „impresionat până la lacrimi” pe Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Ceartă între echipele conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Ce gest a aprins scânteia

Înainte de-a anunța ce concurent a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”, cei trei îndrăgiți jurați au dorit să afle cine a pregătit farfuria care a primit doar laude. Nu mică a fost surpriza lui Florin Dumitrescu atunci când s-a aflat faptul că minunăția culinară aparține chiar cuțitului său de aur, Ștefan Borleanu. A fost însă și o farfurie care a fost „taxată” de jurați.

Pentru punctajul mic obținut, concurentul care a pregătit-o a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

De data aceasta, după un battle dificil și un duel plin de emoții și greșeli, Cătălin Scărlătescu a fost surprins să descopere că tânărul Luca Pintea a părăsit „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Echipa sa a rămas cu șapte concurenți după doar confruntări, așa că juratul este acum nevoit să fie și mai atent în următorul battle, ca să evite duelul.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi reacțiile juratului, la vestea eliminării!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenții din echipa mov, verde sau albastră vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai aproape de finala sezonului 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Cea mai spectaculoasă degustare de până acum! Cătălin Scărlătescu, „impresionat până la lac... Chefi la cuțite, lider de piață cu peste 1,6 milioane de telespectatori. Echipa mov pierde primul bucătar în sezonul 9...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x