Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Chefii au trăit o surpriză de proporții. Ce au găsit în mămăliga unui concurent, la degustare

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de numeroase surprize, atunci când au degustat farfuriile concurenților intrați la duel, în ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand la „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trăit o surpriză la degustarea pentru al treilea duel de la „Chefi la cuțite” | Antena 1

De data aceasta, la prima probă de gătit, cea pe echipe, fiecare echipă a primit câte un buget pe care a trebuit să îl respecte.

Sorin Bontea a ales o rețetă simplă și rapidă de mușchiuleț de porc cu sote de spanac, ciuperci și piure, pentru a se încadra în cei 30 de lei primiți, iar Cătălin Scărlătescu a făcut, cu doar 15 lei, o supă ramen cu rață și ou poșat. Florin Dumitrescu a primit bugetul de 60 de lei și nu a renunțat la ideea de-a pregăti pentru cel de-al treilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” rețeta lui Ștefan Borlean, din ediția trecută.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile din al treilea duel de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

După degustarea făcută de hairstyliști, banda de foc l-a desemnat câștigător pe Cătălin Scărlătescu, așa că echipa albastră și cea verde au fost nevoite să revină în bucătărie pentru a pregăti rețete cu forme geometrice. După ce au terminat de gătit, concurenții au sperat la note cât mai mari, în edția 32 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Rikito Watanabe și Francisco Garcia s-au certat! De la ce a pornit totul

Banda a început să meargă, cloșurile au fost ridicate și, rând pe rând, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat și au analizat atent farfuriile pregătite de concurenții intrați la duel, în edția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Somon în crustă de semințe cu piure, creveți cu cartof rotund, tortulețe în formă rotunda cu ciocolată și cremă de vanilie sau ton în crustă de susan, iată doar o parte dintre farfuriile pregătite de concurenți în cadrul celui de-al treilea duel. Unele farfurii au impresionat prin gust, aspect sau tehnică de gătit, în timp ce altele au dezamăgit.

farfuria pregătită de ciprian antone de la chefi la cutite

Farfuria care i-a dezamăgit pe cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”

Un preparat care i-a intrigat din plin pe cei trei jurați în ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost cea pregătită de Ciprian Antone, care a ales să bage ciocolata în rețeta clasică de mămăligă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent valoros

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi ce alte rețete au mai descoperit jurații la degustarea după cel de-al treilea duel.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak, în calitatea sa de coprezentator, este cel care va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise, într-o serie de episoade speciale difuzate online. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Rikito Watanabe și Francisco Garcia s-au certat! De la ce a pornit totul... Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent valoros...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x