Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent valoros

Florin Dumitrescu a pierdut un concurent-cheie din echipa albastră, în ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Ce concurent a fost eliminat după al treilea duel?

concurenții de la chefi la cutite, in editia 32 din sezonul 9, asteptand verdictul de dupa duel in platou Galerie
Un concurent din echipa lui Florin Dumitrescu a fost eliminat din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trecut prin emoții uriașe, căci a treia confruntare a adus o temă complicată.

După un duel dificil, un concurent a fost eliminat din echipa albastră. Acesta este a doua pierdere dureroasă pentru Florin Dumitrescu, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ce concurent a fost eliminat în ediția din 10 mai 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

În proba de gătit pe echipe, concurenții au primit misiunea de-a pregăti farfurii cât mai gustoase, orientându-se după un anumit buget.

Echipa verde a furculițelor a gătit mușchiuleț de porc cu sote de spanac, ciuperci și piure, pentru a se încadra în cei 30 de lei primiți, iar Cătălin Scărlătescu a pregătit supă ramen cu rață și ou poșat, o mâncare potrivită pentru bugetul de 15 lei. Echipa albastră, care a primit bugetul de 60 de lei, a făcut mult rețeta de senzație a lui Ștefan Borleanu, de la duelul anterior: pulpă de pui umplută cu garnitură de ciuperci sotate.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Rikito Watanabe și Francisco Garcia s-au certat! De la ce a pornit totul

Invitații speciali, de meserie hairstyliști, au degustat atent și l-au desemnat câștigător pe Cătălin Scărlătescu.

irina fodor in platoul chefi la cutite sezonul 9

Irina Fodor a anunțat cine a primit cele mai puține puncte după al treilea duel „Chefi la cuțite”

Astfel, echipa verde și cea albastră au intrat la duel și au primit sarcina de-a găti folosind forme geometrice. Însă emoțiile au fost mari și lucrurile nu au mers atât de bine. Cea mai slabă farfurie a fost pregătită de un concurent din echipa lui Florin Dumitrescu și acest lucru i-a atras și eliminarea de la „Chefi la cuțite”.

Florin Dumitrescu a pierdut încă un concurent din echipa albastră, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent farfuriile pregătite la duel și aceștia au avut parte și de surprize plăcute, dar și de momente în care au fost dezamăgiți de ceea ce au găsit sub cloșuril.

În ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cea mai slabă farfurie a fost pregătită de cineva din echipa albastră și concurentul a fost eliminat din competiție. Lovitura a fost una grea pentru Florin Dumitrescu, fiindcă juratul a mai pierdut un concurent recent.

Spre final, doar trei concurenți au mai rămas în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”: Ciprian Antone și Theo Costache din echipa albastră și cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, Paul Vasile. Irina Fodor a anunțat că doi dintre aceștia au obținut 6 puncte, lucru ce i-a surprins atât pe chefi, cât și pe concurenți. Membrul echipei verzi s-a salvat și acesta a fost momentul în care Florin Dumitrescu a realizat că a pierdut un concurent, în ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Practic, juratul a fost nevoit să aleagă care este concurentul pe care îl va salva. După ce s-a gândit extrem de bine și a analizat totul cu atenție, juratul a ales să îl ia pe Ciprian Antone înapoi în bucătărie. Astfel, Theo Costache este concurentul care a fost eliminat în ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. În prezent, echipa albastră a rămas cu șase membri.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak, în calitatea sa de coprezentator, este cel care va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise, într-o serie de episoade speciale difuzate online. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Chefii au trăit o surpriză de proporții. Ce au găsit în mămăliga unui concurent, la degust... Mesajul lui Theo Costache, după eliminarea de la Chefi la cuțite: „Sunt dispus să plec acasă pentru orice coleg”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x