Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Proba de îndemânare a adus emoții uriașe. Cătălin Scărlătescu s-a înfuriat și a țipat la toți

Înainte de cel de-al treilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții din cele trei echipe au dat o probă de îndemânare, pentru a câștiga un avantaj special. Acesta a fost momentul în care Cătălin Scărlătescu s-a enervat și s-a certat cu rivalii săi. 

Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”, in bucatarie Galerie
Fiecare chef a ales un concurent pentru proba de îndemânare din ediția 32 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, după un duel ce l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să piardă un concurent, cele trei echipe s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a afla ce temă li s-a pregătit de data aceasta.

Ușile s-au deschis și în platoul emisiunii și-a făcut apariția Irina Fodor, care a adus tuturor o veste neașteptată.

Cine a câștigat proba de îndemânare de dinaintea celui de-al treilea battle de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Extrem de nerăbdători, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dorit să afle ce temă le aduce cel de-al treilea battle, doar că lucrurile s-au complicat atunci când prezentatoarea „Chefi la cuțite” a explicat ce surpriză a pregătit.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Sorin Bontea a fost acuzat de sabotaj! Cum l-a prins Cătălin Scărlătescu

„Este deja a treia confruntare și sper că v-ați odihnit, că v-ați relaxat, fiindcă mai avem foarte mult înainte. Astăzi aveți o confruntare foarte ușoară, o probă foarte ușoară. Doar că nu putem să începem fără un mic concurs, data trecută v-am iertat. Ori tragem la sorți, ori facem probă de îndemânare”, a anunțat Irina Fodor.

Irina Fodor în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Irina Fodor în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu a fost desemnat Florin Revesz, în timp ce echipa albastră a lui Florin Dumitrescu l-a trimis la luptă pe Cătălin Amarandei, un bucătar extrem de bun. Echipa verde a lui Sorin Bontea, în schimb, a vrut să meargă la sigur și a ales cuțitul de aur, adică pe Paul Vasile.

De data aceasta, la proba de îndemânare, cei trei concurenți aleși trebuie să taie 60 de felii de cartof. Cine câștigă se va putea bucura de un avantaj important în cel de-al treilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Acesta a fost și momentul în care între cei trei jurați a izbucnit o ceartă de zile mari. Concurenții din cele trei echipe au vrut să își ajute colegii, lucru ce l-a supărat pe unul dintre jurați.

concurenții din echipa verde, alaturi de sorin bontea, in sezonul 9 chefi la cutite, in bucatarie

Trei concurenți din echipe diferite s-au întrecut la „Chefi la cuțite”

„Echipele celor doi colegi ai mei nu au înțeles că e o confruntare între concurenți, nu între echipe. E probă de îndemânare pentru om, lăsați omul în pace să lucreze. Nu trebuie să i se dea la mână, la picior”, a fost reacția extrem de furioasă a lui Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak, în calitatea sa de coprezentator, este cel care va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise, într-o serie de episoade speciale difuzate online. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite 2021. Mesajul lui Chef Scărlătescu pentru Luca Pintea, primul lui concurent eliminat. Ce spune concurent... Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Tema de gătit pentru al treilea battle i-a nemulțumit pe chefi! Ce a anunțat Irina Fodor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x