Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Tema de gătit pentru al treilea battle i-a nemulțumit pe chefi! Ce a anunțat Irina Fodor

Proba de gătit din cel de-al treilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a adus concurenților din cele trei echipe o probă dificilă.

irina fodor in bucataria emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9 Galerie
Irina Fodor a anunțat o temă de gătit dificilă, în eidția 32 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

După primele două confruntări pe echipe, Florin Dumitrescu a pierdut un concurent și apoi ghinionul s-a mutat în echipa mov, a lui Cătălin Scărlătescu. Din cauza emoțiilor, unul dintre bucătarii săi nu a înțeles bine proba și acest lucru i-a adus eliminarea de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Ce probă de gătit au primit concurenții în cel de-al treilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Ediția 32 a îndrăgitului show culinar a început în forță și toată lumea din bucătărie a dorit să afle ce probă le-a fost pregătită, pentru cel de-al treilea battle.

Ușile s-au deschis și în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” și-a făcut apariția frumoasa Irina Fodor. Înainte însă de-a anunța care este tema de gătit, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost nevoiți să își aleagă câte un concurent, pe care să îl trimită la proba de îndemânare.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Sorin Bontea a fost acuzat de sabotaj! Cum l-a prins Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu l-a desemnat Florin Revesz, în timp ce Florin Dumitrescu l-a ales pe Cătălin Amarandei, pentru faptul că este eficient în bucătărie. Echipa verde a lui Sorin Bontea, în schimb, a vrut să meargă la sigur și a ales cuțitul de aur, adică pe Paul Vasile. Cei trei s-au întrecut la feliat cartofi și primul care a terminat de tăiat cei cinci tuberculi a fost desemnat câștigător. Deși inițial a fost încântat că a câștigat proba, zâmbetul i-a dispărut rapid atunci când a aflat ce probă de gătit a pregătit Irina Fodor, pentru al treilea battle

Florin Dumitrescu în bucătăria „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu în bucătăria „Chefi la cuțite”

De data aceasta, Florin Dumitrescu a primit un buget (cel mai mare) de 60 de lei, Sorin Bontea l-a primit pe cel de 30 de lei, iar Cătălin Scărlătescu s-a ales cu doar 15 lei. Chefii și echipele lor trebuie astfel să gătească farfurii spectaculoase, încadrându-se în suma primită de fiecare. Totuși, liderul echipei albastre nu a fost încântat de faptul că are cel mai mare buget, fiindcă acest lucru complică din plin lucrurile.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 32 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Proba de îndemânare a adus emoții uriașe. Cătălin Scărlătescu s-a înfuriat și a țipat la t... Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă! Ce a putut să îi facă lui Florin Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x