Antena Căutare

Chefi la cuțite, 10 mai 2023. Care sunt culorile echipelor din sezonul 11. Ce au făcut concurenții la doua probă din bootcamp

În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite, concurenții care au rămas în competiție au descoperit ce probă le aduce cea de-a doua probă din bootcamp, dar și care sunt culorile echipelor din sezonul 11.

Colaj cu Gina Pistol într-o rochie albă și cei trei jurați Chefi la cuțite în platoul emisiunii Galerie
În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite, concurenții care au rămas în competiție au descoperit ce probă le aduce cea de-a doua probă din bootcamp, dar și care sunt culorile echipelor din sezonul 11. | Antena 1

În prima probă de bootcamp, cei 140 de concurenți care au primit 2 sau 3 cuțite s-au reîntâlnit cu chefii pentru a afla ce surprize aduce primba probă. Totuși, misiunea de-a pregăti ceva cu textură cremoasă a dat multe bătăi de cap și, la final, 80 de concurenți au părăsit competiția. Cei 60 care au rămas în competiție au descoperit, în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite, care sunt culorile echipelor din sezonul 11, dar și ce surpriză aduce proba a doua din bootcamp.

Ce au fost puși concurenții să facă în a doua probă de bootcamp, la Chefi la cuțite. Care sunt culorile echipelor în sezonul 11

În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite, cei 60 de concurenți care au rămas în bootcampul Chefi la cuțite au pătruns cu multe emoții în bucătărie și s-au așezat la bancul de lucru. Nu au gătit toți simultan, ci în grupe de câte 15 concurenți.

„Sper să fiu foarte inspirat, foarte serios, e greu așa să aleg doar 6, mi-aș face o echipă de vreo 15, așa. Îmi sunt dragi, ne atașăm de ei, îi vedem atâta timp și fiecare în felul lui este mișto și frumos”, a dezvăluit Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2023. Cristina, soția lui Florin Dumitrescu, a gătit alături de cele două fiice. Cum a reacționat juratul

„Dragilor, ceea ce nu știu chefii, nici eu și nici voi măcar, sunt culorile echipelor din acest sezon. Este sezonul 11, 11 sună ca 1, sună ca primul sezon. Sunt 2 de 1 și numerologii au spus că au aceeași valoare ca 1. Unul a fost negru, unul a fost roșu și unul a fost gri”, a fost vestea neașteptată dată de Gina Pistol.

„Eu o să fiu culoarea neagră, adică the dark side. Bontea o să fie roșu, o să ardă în flăcări și o să fie cel mai însângerat. Dumitrescu e un gri, griul e comun așa, dar nu se vede”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2023. Bie Adam și Mikey au vrut să-l surprindă pe Scărlătescu. Ce a pățit tânăra, după America Express

„Sezonul 1 a fost câștigat de gri, sezonul 2 a fost câștigat de gri. Cum e să îți întorci norocul?”, a zis Florin Dumitrescu.

Tensiunile au atins cote uriașe atunci când chefii au devenit iar serioși și s-au pregătit să anunțe care este cea de-a doua probă din bootcampul Chefi la cuțite sezonul 11.

„Proba va cere să știți să combinați cu precizie gusturi și texturi, dar nu doar cu precizie, ci și cu viteză”, a zis Sorin Bontea.

Nu mică a fost surpriza tuturor atunci când chefii au dezvăluit faptul că tema de gătit este salata caldă.

„De ce mi-a fost frică, de aia nu am scăpat”, a fost replica uneia dintre concurente.

„Vreți o tunică și așa ceva se câștigă cu greu, mai ales cu o salată. Trebuie să fie o salată bună, atât vreau de la voi. Să ne cuceriți!”, a zis Cătălin Scărlătescu.

„Salată caldă nu înseamnă că trebuie să fie caldă, ci să conțină ceva gătit”, a explicat Florin Dumitrescu.

Apoi, cronometrul a pornit și concurenții au fugit la cămară, pentru a-și lua ingredientele necesare.

Una dintre concurente a făcut un gest ce i-a surprins pe chefi: a pus apă la fiert și abia apoi s-a dus să își ia ingredientele necesare pentru gătit, dar acolo unde nu erau mulți concurenți. Chefii au remarcat imediat și au înțeles că Mariana Zinner este foarte bine orientată și organizată.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Cum arăta în tinerețe Chef Cătălin Scărlătescu? Imagini din adolescență cu celebrul bucătar... Chefi la cuțite, 10 mai 2023. Alex Furman a trecut printr-o accidentare dureroasă în bootcamp. Ce a pățit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x