Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Al patrulea duel a adus concurenților o temă cu iz de vacanță! Ce trebuie să gătească

Concurenții intrați la al patrulea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” au rămas fără cuvinte atunci când Irina Fodor a anunțat tema de gătit.

După cel de-al patrulea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, echipa albastră condusă de Florin Dumitrescu și cea verde condusă de Sorin Bontea au intrat la duel.

Surpriza a fost mare atunci când Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat ce probă specială cu iz de vacanță a pregătit de data aceasta.

Ce temă au primit concurenții în duelul patru de la „Chefi la cuțite”, sezonul 4

Chiar dacă tema este una dulce și „ispititoare”, vestea a șters rapid zâmbetele de pe chipurile concurenților intrați la duel.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Proba de îndemânare i-a uimit pe toți! Cine a câștigat: „Eu sunt asasina de găini”

„Vine un moment în care creierul are nevoie de un moment de relaxare. Știu, proba individuală nu pare cel mai bun moment pentru așa ceva. Dar eu vă spun să dați deoparte încordarea, pentru că ingredientul de astăzi este asociat cu răsfățul și relaxarea. O să vă dau un indiciu: ce e mai bun și mai bun de servit în vacanță, pe vreme caldă? Mai bun și mai bun este un desert cu înghețată”, a anunțat Irina Fodor.

Vestea nu prea i-a încântat pe concurenți, căci nu toți excelează în materie de deserturi. Totuși, ca să le vină în ajutor, aceasta a anunțat că se va folosi înghețată gata făcută.

Ciocolată neagră, straciatella, vanilie, nucă, mentă, caramel sărată, pepene galben, tiramisu și căpșuni, acestea sunt aromele pe care le au la dispoziție concurenții din cele două echipe intrate la duel, în edițian 33 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Ceartă uriașă în echipa verde! Doi concurenți au fost la un pas de bătaie

Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a părut că este extrem de sigur pe forțele sale, fiindcă a mai făcut deserturi. La fel de optimistă a fost și Elena Matei, colega sa.

Concurenții au primit trei minute pentru a merge în cămară, în căutare de inspirație. Surpriza a fost mare atunci când Irina Fodor i-a chemat pe toți în bucătărie, pentr a da o nouă veste!

„Pentru că îmi sunteți foarte foarte dragi, aveți 75 de minute pentru această probă. Așa că gândiți-vă bine ce faceți”, a anunțat frumoasa prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri