Căutare Live

Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Proba de îndemânare i-a uimit pe toți! Cine a câștigat: „Eu sunt asasina de găini”

Proba de îndemânare a dezlănțuit un adevărat haos în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9. Ce echipă a câștigat avantajul înainte de al patrulea battle?

Trei concurenți din echipele chefilor au fost puși să dea proba de îndemânare, înainte de al patrulea battle de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Antena 1

În ediția 33 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții din cele trei echipe au așteptat cu sufletul la gură să descopere ce probă aduce cel de-al patrulea battle.

Emoțiile devin tot mai mari, căci Florin Dumitrescu a pierdut doi concurenți, iar Cătălin Scărlătescu a rămas fără un membru al echipei mov. Acum, cei trei jurați sunt determinați să dea tot ce au mai bun ca să câștige proba din această ediție.

Cine a câștigat proba de îndemânare înainte de al patrulea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 9 și a anunțat că, de data aceasta, concurenții trebuie să gătească folosind trei ingrediente: curry, șofran sau tarhon. Degustarea va fi făcută de profesori, așa că totul trebuie să iasă perfect.

Citește și: Cum se distrează concurenții echipa lui Bontea, când nu sunt în emisiune. Imaginile sunt deja virale pe TikTok

Irina Fodor a explicat că, înainte însă, concurenții trebuie să dea o probă de îndemânare.

„Cei care pe care îi alegeți azi trebuie să tranșeze un pui”, a fost vestea care i-a surprins pe toți.

Florin Dumitrescu a trimis-o la luptă pe Gabriela Porumbel, fiindcă aceasta are expriență în materie de măcelărie. Sorin Bontea, în schimb, a lăsat-o pe Victorina Matveev să tranșeze puiul, în timp ce echipa mov a ales-o pe Valentina Ioniță.

Gabriela Porumbel la proba de îndemânare de la „Chefi la cuțite” 

Gabriela Porumbel la proba de îndemânare de la „Chefi la cuțite”

Miza este mare, căci cine câștigă decide cu ce ingredient va găti fiecare echipă, în cel de-al patrulea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

„Victorina a ridicat puiul așa…Și când mai dădea un cuțit cădea o aripă”, a zis Keed, uluit de abilitățile concurentei în materie de tranșat.

Surpriza a fost mare atunci când Gabriela Porumbel a fost cea care a câștigat prima.

„Porumbel, te iubesc, m-am uitat la mâinile tale, măi nene, se vede că te pricepi, ai dexteritate. Ce să te pui în fața leului dacă e bun”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu.

Totuși, liderul echipei albastre a dorit să afle „de unde a scos” așa o viteză concurenta lui Bontea.

„Eu sunt asasină de găini”, a glumit Victorina Metveev, chiar dacă a pierdut proba.

Florin Dumitrescu și-a ales tarhonul, lui Sorin Bontea i-a dat fix ce și-a dorit (șofranul) și Cătălin Scărlătescu s-a ales fix cu ingredientul preferat: curry.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Echipele au amuțit când au aflat proba pentru al patrulea battle. Ce trebuie să gătească... Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă supremă! Ce concurent a luat din echipa lui Scărlăte...
Ultimele știri
x