Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu l-au certat pe Scărlătescu, la degustare. Ce i-au reproșat

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite” au degustat farfuriile pregătite de concurenți în al patrulea duel din sezonul 9. Acesta a fost momentul în care Sorin Bontea și Florin Dumitrescu l-au certat pe Cătălin Scărlătescu.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand faruriile din al patrulea duel de la „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile pregătite de concurenții din al patrulea duel, de la „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 33, Cătălin Scărlătescu a reușit să câștige al patrulea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, alături de bucătarii din echipa mov a lingurilor. Încă o dată, echipa verde și cea albastră au intrat la duel și au așteptat cu sufletul la gură să descopere ce temă de gătit li s-a pregătit.

Concurentul care obține cele mai puține puncte este eliminat din competiție, așa că miza este una care merită absolut orice efort.

Cătălin Scărlătescu a fost certat de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, în ediția 33 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a adus concurenților o temă „de vacanță”. De data aceasta, pentru al patrulea duel de la „Chefi la cuțite” sezonul 9, membrii celor două echipe trebuie să pregătească un desert cu înghețată, cât mai „ispititor”, pentru a-i impresiona și răsfăța pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Ceartă uriașă în echipa verde! Doi concurenți au fost la un pas de bătaie

Nici nu bine și-au făcut apariția farfuriile pe bandă că liderul echipei mov a început să critice atitudinea laudativă a colegilor săi. Acesta a considerat că farfuriile sunt prea simple și puțin gătite, lucru ce i-a enervat pe Bontea și Dumitrescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sorin Bontea, florin dumitrescu și catalin scarlatescu in platoul chefi la cutite

Jurații s-au certat la jurizarea pentru al patrulea duel de la „Chefi la cuțite”

Apoi, rând pe rând, jurații au degustat atent din deserturile pregătite la duel. Diferitele tipuri de înghețată au fost asociate cu mille feuille, minciunele cu tartă, lava cake, mochi (jeleu japonez), plăcintă de mere reinterpretată și nu numai.

La un moment dat, tensiunile dintre chefi au crescut atât de mult încât, la un moment dat, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu nu au mai suportat remarcile lui Cătălin Scărlătescu și l-au certat.

Citește și: Cum se distrează concurenții echipa lui Bontea, când nu sunt în emisiune. Imaginile sunt deja virale pe TikTok

Spiritele s-au mai domolit atunci când a apărut o farfurie ireproșabilă. Un desert care i-a impresionat pe toți cei trei a fost cel pregătit de Elena Matei, din echipa verde din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Al patrulea duel a adus concurenților o temă cu iz de vacanță! Ce trebuie să gătească... Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Cine a fost eliminat. Sorin Bontea a pierdut un concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x