Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Ce echipă a câștigat al patrulea battle! Verdictul i-a surprins pe toți

Banda de foc a adus un verdict complet neașteptat după cel de-al patrulea battle! Cine a câștigat proba pe echipe, în ediția 33 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”?

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu in bucataria de la „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au așteptat cu sufletul la gură verdictul adus de bandă, în sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Echipa mov de linguri a lui Cătălin Scărlătescu, echipa verde de furculițe a lui Sorin Bontea și echipa albastră de cuțite a lui Florin Dumitrescu au trecut prin emoții uriașe, după ce profesorii au degustat farfuriile pregătite în cel de-al patrulea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

În ediția 33 din sezonul 9 al îndrăgitului show culinar, Irina Fodor a anunțat că fiecare echipă va primi un condiment cu care trebuie să gătească, în al patrulea battle din sezonul

Cine a câștigat al patrulea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

După o probă de îndemânare în care am avut parte de momente spectaculoase, Bontea a primit șofranul, Scărlătescu a primit cu pudra de curry, iar Dumitrescu a ales tarhonul. După ce s-au consultat cu bucătarii, chefii au decis ce rețete pregătesc pentru al patrulea battle de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Echipa albastră a mizat pe o ciorbă de miel cu tarhon, o rețetă de care Dumitrescu a fost extrem de sigur. Sorin Bontea și echipa verde au decis să pregătească pară fiartă în vin cu șofran și cardamon, cu mousse de ciocolată. Cătălin Scărlătescu, în schimb, vrea să pregătească pentru cel de-al patrulea battle o rețetă de pui curry cu orez prăjit.

La finalul timpului alocat pentru gătit, farfuriile au fost așezate pe bandă și profesorii au degustat atent cele trei mâncăruri.

Florin dumitrescu si echipa sa de la chefi la cutite

Echipele au așteptat verdictul cu sufletul la gură, la „Chefi la cuțite”

Prima farfurie care și-a făcut apariția pe bandă a fost una de culoare mov, lucru ce a dezarmat din plin pe concurenții din celelalte două echipe.

Emoțiile au fost uriașe, dar fiecare concurent a sperat că verdictul va aduce motiv de bucurie pentru echipa sa.

Tensiunile au atins cote uriașe, căci după primele nouă voturi acordate de jurații din această ediție, cele trei echipe au fost la egal.

Surpriza a fost uriașă atunci când ultimele două voturi l-au desemnat câștigător pe Cătălin Scărlătescu, din nou!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Degustarea a fost făcută de profesori. Ce farfurie l-a făcut pe Scărlătescu să se închine... Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Al patrulea duel a adus concurenților o temă cu iz de vacanță! Ce trebuie să gătească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x