Antena Căutare

Chefi la cuțite 2021. Cine sunt concurenții din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 9

Cătălin Scărlătescu a decis cine sunt cei opt bucătari care îmbracă tunicile mov și intră în echipa sa de linguri, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”!

catalin scarlatescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”, in bucatarie, imbracat cu tunica albastra Galerie
Cătălin Scărlătescu a decis cine sunt concurenții din echipa mov de linguri, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, sute de concurenți au sperat că vor prinde un loc în echipa condusă de Cătălin Scărlătescu.

După etapa preselecțiilor, doar 170 de persoane au primit cuțitele pentru a merge în etapa de bootcamp, însă după o selecție drastică făcută de chefi, doar 75 au primit șansa de-a găti în bucătărie.

Cătălin Scărlătescu și-a ales echipa pentru sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Au urmat două probe de foc, în care concurenții au avut misiunea de-a găti rețete savuroase de sandvișuri și mâncăruri în care cartoful să fie vedetă. La final, Cătălin Scărlătescu și-a ales echipa de concurenți pentru sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Cine sunt concurenții din echipa mov a lingurilor, condusă de Cătălin Scărlătescu în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții care îmbracă tunica mov și luptă sub semnul lingurilor, la comanda lui Cătălin Scărlătescu, sunt următorii:

Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru are 24 de ani și a venit în etapa de preselecții cu o rețetă de burger de cartofi, afirmând că marea dorință a sa este aceea de-a ajunge în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Un detaliu prin care concurenta s-a făcut remarcată atât în audiții, cât și în bootcamp, a fost emotivitaatea sa ieșită din comun. La aflarea veștii că a intrat în echipa lui Cătălin Scărlătescu în sezonul 9 „Chefi la cuțite”, tânăraa a avut o reacție extrem de savuroasă, țipând de fericire și făcând tuturor declarații de „iubire”.

Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru la Chefi la cuțite

Alexandru Bădițoaia (cuțit de aur)

Alexandru Bădițoaia are 28 de ani și de cinci ani este bucătar, meserie pe care o adoră. În prezent, tânărul lucrează ca sous chef la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Dornic să își testeze limitele și demonstreze că este un bucătar priceput, acesta a ales să facă sushi de carne vită. Pentru cât de savuros a fost preparatul său, tânărul a primit cuțitul de aur, chiar de la Cătălin Scărlătescu.

Alexandru Bădițoaia

Alexandru Bădițoaia la Chefi la cuțite

Vincenzo Aiello (Enzo)

Un alt concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, este Vincenzo Aiello, care a făcut senzație cu o rețetă de sea bass. În sezonul anterior, acesta a a reușit să treacă peste primele două probe din bootcamp, dar după a treia probă a fost eliminat din competiție. Ambiționat să demonstreze că are potential, concurentul a făcut o figură frumoasă și a devenit membru al echipei mov .

Vincenzo Aiello (Enzo)

Vincenzo Aiello (Enzo) la Chefi la cuțite

Valentina Ioniță

Valentina Ioniță are 38 de ani și chefii au poreclit-o ca fiind „campioana relațiilor eșuate”. Aceasta i-a uimit pe toți cu dezvălurile sale despre soțul libanez de care a ales să divorțeze și despre numeroasele călătorii, pe vase de croazieră. Fâșneață și dornică să demonstreze că știe să gătească, aceasta a primit șansa de-a face parte din echipa mov condusă de Cătălin Scărlătescu.

Valentina Ioniță

Valentina Ioniță

Andra Mihail

Andra Mihail are 30 de ani, este din Constanța și se recomandă ca fiind antreprenor. Cu o rețetă specială de gogoși, tânăra și-a propus să îl impresioneze pe Cătălin Scărlătescu și se pare că a reușit, fiindcă a ajuns în echipa sa! Pasiunea pentru gătit a început la vârsta de 20 de ani și a rămas la fel de vie până în prezent. Fostă funcționară, aceasta a dezvăluit că are momentan niște afaceri în Constanța.

Andra Mihail

Andra Mihail la Chefi la cuțite

Luca Pintea

Luca Pintea are 29 de ani, este din București și a reușit să facă senzație în preselecții cu o rețetă de T-Bone cu piure de ceapă și kale. Tânărul a făcut închisoare pentru trafic de droguri, după ce a ales să muncească pe vase de croazieră și a dezvăluit faptul că experiența de la „Chefi la cuțite” îl poate ajuta să înceapă un nou capitol în viața sa.

Luca Pintea

Luca Pintea la Chefi la cuțite

Nicoleta Pop

Nicoleta Pop are 37 de ani, este din Brașov și este antreprenor. În prezent, aceasta deține un atelier de broderie computerizată, care în timpul pandemiei a funcționat mai ales pentru producerea măștilor de protecție. Fostă stewardesă pentru armată, în Emiratele Arabe Unite, aceasta i-a impresionat pe jurați cu poveștile sale de viață și toată lumea a remarcat chimia specială dintre ea și Cătălin Scărlătescu.

Nicoleta Pop

Nicoleta Pop la Chefi la cuțite

Florin Revesz

Florin Revesz este tânărul care a făcut tot ce i-a stat în putință ca să ajungă bucătar, deși familia și-a dorit să devină inginer! Deși profesează de doar doi ani această meserie, iată totuși că el a reușit să demonstreze că merită un loc în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Concurentul a renunțat la facultatea de calculatoare, a plecat în SUA, a muncit din greu în restaurante diverse. După ani de muncă în străinătate, acesta a decis că bucătăria este marea sa pasiune.

Florin Revesz

Florin Revesz la Chefi la cutite

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite 2021. Cine sunt concurenții din echipa lui Chef Florin Dumitrescu în sezonul 9... Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare de la Chefi la Cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x