Chefi la cuțite, 11 mai 2021. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă supremă! Ce concurent a luat din echipa lui Scărlătescu

Surpriză de proporții în ediția 33 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu a decis să folosească o amuletă supremă ca să facă schimb de concurenți cu echipa mov, condusă de Cătălin Scărlătescu.

Florin Dumitrescu a ales să folosească o amuletă extrem de puternică, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Antena 1

De data aceasta, cele trei echipe din sezonul 9 „Chefi la cuțite” au dat o probă de îndemânare ce a constat în tranșarea unui pui și, fiindcă Gabriela Porumbel a terminat prima, echipa albastră a putut alege cu ce ingredient gătește fiecare echipă.

Florin Dumitrescu a ales pentru bucătarii săi tarhonul, în timp ce șofranul l-a dat echipei verzi și echipei mov i-a oferit aromatul curry.

Florin Dumitrescu a folosit o amuletă supremă ca să ia un concurent de la Scărlătescu, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu s-a consultat cu echipa sa și a decis să pregătească o ciorbă de miel cu tarhon. Sorin Bontea și echipa verde au ales să pregătească pară fiartă în vin cu șofran și cardamon, cu mousse de ciocolată. Cătălin Scărlătescu, în schimb, vrea să pregătească pentru cel de-al patrulea battle o rețetă de pui curry cu orez prăjit.

Citește și: Cum se distrează concurenții echipa lui Bontea, când nu sunt în emisiune. Imaginile sunt deja virale pe TikTok​

„Hai, copii, hai să mai și gătim. Hai că avem toate șansele”, a fost îndemnul „regelui scoicilor”, care s-a și văzut învingător al acestei probe.

Totuși, toată lumea a amuțit atunci când s-a auzit alarma care anunță folosire unei amulete! Se pare că Florin Dumitrescu a ales să își joace unul dintre bonusurile câștigate la confruntările cu rivalii săi.

„Poți înlocui un concurent din echipa ta cu unul din celelalte două echipe. Aleg să o schimbe pe Mirela cu Florin Revesz”, a fost vestea complet neașteptată dată de juratul echipei albastre.

Concurenții din echipa verde a lui Sorin Bontea s-au bucurat din plin, în timp ce Cătălin Scărlătescu n-a stat pe gânduri și a ales să facă și el o mutare strategică. Apoi s-a răzgândit:

„Îl las să gătească la Florin, să văd cum se descurcă, și îl iau mâine înapoi”, a mărturisit liderul echipei mov.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri