Antena Căutare

Cum se distrează concurenții echipa lui Bontea, când nu sunt în emisiune. Imaginile sunt deja virale pe TikTok

Imagini de senzație din culisele sezonului 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Fanii au descoperit cum se distrează concurenții din echipa verde, condusă de Sorin Bontea.

concurentii din echipa verde din sezonul 9 chefi la cutite Galerie
Concurenții din echipa verde din sezonul 9 „Chefi la cuțite” s-au filmat în timp ce se distrează | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” este unul cu adevărat spectaculos. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat sute de farfurii și,au decis cine merită să meargă mai departe.

Cei trei s-au duelat în bucătărie și s-au întrecut în fel și fel de preparate pentru a câștiga amulete cât mai puternice, pe care să le poată folosi apoi în cadrul confruntărilor pe echipe.

Ce fac în culise concurenții din echipa verde a lui Sorin Bontea, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

După două probe destul de grele și zeci de concurenți care au plecat acasă, jurații îndrăgitului show culinar de la Antena 1 și-au ales concurenții. Cătălin Scărlătescu este liderul echipei mov a lingurilor, Florin Dumitrescu este cel care conduce echipa albastră a cuțitelor și Sorin Bontea conduce echipa verde a furculițelor. Printre cei opt bucătari aleși de câștigătorul „Asia Express” sezonul 9 se numără și Rikito Watanabe.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Sorin Bontea a fost acuzat de sabotaj! Cum l-a prins Cătălin Scărlătescu

Pentru cei care nu știu sau nu își amintesc, Rikito Watanabe (cunoscut și ca Riki) este un japonez în vârstă de 26 de ani care s-a stabilit în România în urmă cu opt ani și se ocupă de un restaurant asiatic de pe litoralul românesc. Încă din etapa degustărilor pe nevăzute, acolo unde a ales să facă o rețetă de „pui salivă, tânărul s-a făcut plăcut nu doar prin talentul său culinar, ci și prin felul său savuros de-a se comporta.

Sorin Bontea și Rikito Watanabe la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea și Rikito Watanabe la „Chefi la cuțite”

Ambițios, muncitor și priceput în materie de gătit, Riki nu doar că a reușit să treacă peste cele două probe din bootcamp cu bine, ci a și ajuns în echipa verde condusă de Sorin Bontea, lucru ce l-a bucurat nespus. În primul battle pe echipe, tânărul a avut mari emoții, dar și-a păstrat buna dispoziție și chiar i-a surprins pe toți atunci când a început să fredoneze versuri de manele.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent valoros

Se pare însă că lucrurile nu s-au oprit aici, ci au continuat și în culise. Riki a fost filmat de către un alt concurent din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” în timp ce cântă manele și se distrează din plin, spre deliciul celor din jur. De la „petrecere” nu au lipsit nici colegii săi din echipa verde, precum Cristina Mălai, Victorina Matveev sau Paul Vasile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmarea a fost publicată pe TikTok și a devenit imediat virală, adunând aproximativ jumătate de milion de vizualizări în doar câteva zile.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, lider de piață cu peste 1,6 milioane de telespectatori. Echipa mov pierde primul bucătar în sezonul 9... Chefi la cuțite 2021. Mesajul lui Chef Scărlătescu pentru Luca Pintea, primul lui concurent eliminat. Ce spune concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x