Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Andrei Mihalache e concurentul dependent de vorbit care i-a uluit pe jurați. Ce a dezvăluit

Andrei Mihalache are 23 de ani și și-a făcut curaj să vină în ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că se pricepe la gătit.

andrei mihalache, vorbind în fața juraților, în ediția 20 din sezonul 9 chefi la cutite Galerie
Andrei Mihalache a dezvăluit la „Chefi la cuțite” faptul că e dependent de vorbit | Antena 1

Tânărul lucrează ca supervisor în domeniul transporturilor și este un mare fan al îndrăgitului show culinar.

Acesta a recunoscut faptul că a urmărit fiecare sezon și că cel mai mult apreciază dinamica. Apoi, într-o zi, acesta a realizat că a venit momentul să descopere cum este să îi aibă pe cei trei chefi în fața sa.

Andrei Mihalache i-a „terminat” pe jurați în ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1

Andrei Mihalache a fost mai mult decât fericit atunci când a primit telefonul prin care îi era confirmată participarea în ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Un lucru pe care am putut să îl remarcăm e incredibilul debit verbal al concurentului.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Victorina Matveev e polițista cu viață de film! A mers din Croația până în Italia pe jos

„Prietenii mei sunt disperați, îmi spun că vorbesc prea mult. Eu dacă staau șapte ore la o masă, șase le vorbesc și restul sunt afară la țigară sau fac alte chestii. Sunt dependent de vorbit și de adrenalină, eu nu pot fără să vorbesc, eu dacă nu comunic nu sunt om, eu trebuie să comunic”, a dezvăluit concurentul, debordând de energie și entuziasm.

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, tânărul a ales să facă o rețetă specială de papanași. Dorința sa de-a reuși e atât de mare, încât a promis că dacă nu ia cuțitele acum, atunci va reveni și la anul!

Apoi, banda a mers, cloșurile s-au ridicat și jurații au descoperit papanașii pregătiți de tânăr. Apoi, ușile s-au deschis și Andrei Mihalache a apărut în fața idolilor săi. Tânărul vorbăreț i-a „zăpăcit” timp de 40 de minute pe cei trei cu poveștile sale.

Andrei Mihalache in fata juratilor chefi la cutite

Andrei Mihalache i-a „amețit” pe jurați cu toate povestirile sale

„Andrei, ai și buton din ăsta de oprit?!”, l-a întrebat Sorin Bontea, obosit și aproape pe punctul de-a adormi.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 20, oferită de Andreea Moldovan! Reacții neașteptate la masa juriului

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Sorin Bontea s-a supărat și a „înțepat-o” pe Andreea Moldovan, după verdictul amuletei... Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Alexandru Brobonea e bucătarul care a gătit pentru Bon Jovi și marii miliardari ai lum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x