Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 20, oferită de Andreea Moldovan! Reacții neașteptate la masa juriului

După ce a degustat extrem de atent farfuriile pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, celebrul pastry chef Andreea Moldovan a dezvălui cine a câștigat amuleta 20 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”!

andreea moldovan si gina pistol in platoul chefi la cutite Galerie
Andreea Moldovan a degustat farfuriile pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu | Antena 1

Orice amuletă este extrem de prețioasă și poate schimba deznodământul unor probe sau a unor scoruri, în luptele pe echipe. În sezonul trecut, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dus adevărate bătălii culinare bazate pe strategii puternice, totul cu ajutorul acestor avantaje.

Și fiindcă dorința de victorie e tot mai mare, chefii încearcă să pună mâna pe cât mai mujlte astfel de bonusuri, menite să lovească rivalii.

Andreea Moldovan a anunțat cine a câștigat amuleta 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

De data aceasta, frumoasa Gina Pistol a anunțat că se simte generoasă, motiv pentru care a decis să dea o temă de gătit exterm de simplă. Practic, cei trei pot găti orice rețetă își gătesc, singura condiție fiind aceea de a folosi spanacul. Chiar dacă inițial tema nu prea i-a bucurat pe chefi, amuleta 20 i-a făcut să își adune rapid forțele și să se apuce de treabă.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Sorin Bontea s-a supărat și a „înțepat-o” pe Andreea Moldovan, după verdictul amuletei

Bonusul pus la bătaie de Gina Pistol permite deținătorului său să ia în echipa sa un concurent eliminat din celelalte două echipe. Atunci când un bucătar talentat are o zi proastă și ajunge la eliminare, ceilalți pot profita ca să-l aducă la ei în echipe.

Andreea Moldovan și Gina Pistol, la degustarea pentru amuleta 20

Andreea Moldovan și Gina Pistol în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”

În lupta pentru amuleta 20, Sorin Bontea a ales să pregătească o rețetă de paste cu spanac, în timp ce Cătălin Scărlătescu a mizat pe un somon, în timp ce Florin Dumitrescu a ales o pastramă de berbecuț învelită în jeleu de spanac. Timpul alocat gătitului a fost de doar șaizeci de minute și, cu multă emoție, cei trei titani ai bucătăriei au așteptat jurizarea făcută de Andreea Moldovan, un celebru pastry chef din România.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Alexandru Brobonea e bucătarul care a gătit pentru Bon Jovi și marii miliardari ai lumii

Aceasta a analizat extrem de atent cele trei farfurii, care s-au făcut imediat remarcate prin gust, combinațiile de ingrediente și plating! La final, Andreea Moldovan și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” și a anunțat cine primește amuleta 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Cea mai bună farfurie dintre toate a fost cea prezentată de Florin Dumitrescu, lucru ce i-a dezamăgit din plin pe Sorin Bont4ea și pe Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Pavel Florin, sportiv în lotul național de cricket, i-a uluit pe jurați! Ce a dezvălui... Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Sorin Bontea s-a supărat și a „înțepat-o” pe Andreea Moldovan, după verdictul amuletei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x