Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Victorina Matveev e polițista cu viață de film! A mers din Croația până în Italia pe jos

În ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut s-o cunoaștem pe Victorina Matveev, o polițistă cu o pasiune imensă pentru patiserie și cofetărie.

Victorina Matveev gătind in bucataria emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Victorina Matveev este de meserie polițistă, dar are o imensă pasiune pentru patiserie și deserturi | Antena 1

Am aflat despre concurenta în vârstă de 37 de ani din Satu Mare că are origini rusești și că este căsătorită cu un român. Deși este de meserie polițist, doamna ofițer își petrece mult timp pregătind tot felul de deserturi speciale.

Victorina Matveev a dezvăluit faptul că a venit la „Chefi la cuțite” ca să promoveze Gherța Mică, un loc cu totul și cu totul special, unde tradițiile se mai păstrează și astăzi.

Citește și: 8 secrete pe care le știu doar cei care merg la școala de cofetari

Victorina Matveev e polițista care a făcut senzație în ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Chiar dacă a avut ceva emoții, concurenta nu s-a lăsat și a decis să pregătească o rețetă specială de rulouri în formă de copac și un desert cu mere.

Când farfuria a fost gata, aceasta a trimis cloșurile la degustare și a așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cei trei au gustat atent mâncarea și au încercat apoi să ghicească cine ar fi putut pregăti un astfel de preparat.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Sorin Bontea s-a supărat și a „înțepat-o” pe Andreea Moldovan, după verdictul amuletei

Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Victorina Matveev, care s-a prezentat și a povestit mai multe detalii despre ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ani de muncă grea, aceasta și-a întâlnit soțul și lucrurile păreau să meargă bine. La un moment dat, hoții le-au furat totul, inclusiv suma de 23.000 de euro. Acesta a fost momentul în care a decis să vină în țară și în scurt timp și-a deschis o afacere cu torturi și patiserie.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Alexandru Brobonea e bucătarul care a gătit pentru Bon Jovi și marii miliardari ai lumii

Pentru rețeta sa, Victorina Matveev a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în bootcampul „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Amuleta 20 a adus o bucurie imensă pentru chefi! Ce avantaj uriaș a anunțat Gina Pisto... Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Pavel Florin, sportiv în lotul național de cricket, i-a uluit pe jurați! Ce a dezvălui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x