Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Andrei Păunescu și Maria Măgirescu au făcut spectacol muzical de excepție

Un moment cu totul și cu totul deosebit din ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost atunci când în bucătărie și-au făcut apariția Andrei Păunescu și Maria Măgirescu, doi artiști care duc mai departe legenda Cenaclului Flacăra.

Andrei Păunescu și Maria Măgirescu gătind in bucătăria chefi la cutite Galerie
Andrei Păunescu și Maria Măgirescu au decis să participe în ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Pentru cei care nu știu, Andrei Păunescu este fiul regretatului poet Adrian Păunescu, simbolul Cenaclului Flacără. Acesta nu a venit singur, ci împreună cu artista Maria Măgirescu. Stând de vorbă cu frumoasa Gina Pistol, în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”, cei doi au bucurat cu un moment muzical savuros.

Apoi, artiștii s-au retras în bucătărie, acolo unde au ales să pregătească o mâncare de praz a la Păunescu și o halva turcească, două preparate cu care au sperat să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Andrei Păunescu și Maria Măgirescu au făcut spectacol în ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Cloșurile s-au ridicat și cei trei jurați au fost mai mult decât încântați să descopere, pe marginea farfuriilor, câte un bilețel cu versuri celebre de la Cenaclul Flacăra, adaptate însă pentru „Chefi la cuțite”!

„Săream gardul la Adrian Păunescu”, a fost dezvăluirea făcută de Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 20, oferită de Andreea Moldovan! Reacții neașteptate la masa juriului

După ce au degustat atent farfuriile, chefii au dorit să afle cine a putut pregăti astfel de mâncăruri. Nu mică le-a fost surpriza atunci când au descoperit că este vorba despre Andrei Păunescu și Maria Măgirescu, partenera de viață a acestuia.

Andrei Păunescu și Maria Măgirescu in culisele chefi la cutite

Cei doi au început să cânte și au oferit juraților un moment cu totul și cu totul deosebit. Preț de câteva minute, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost cuprinși de nostalgie.

Un moment cu adevărat amuzant a fost atunci când chefii au decis să își etaleze talentul muzical cu piesa acestui sezon „Chefi la cuțite”!

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Alexandru Brobonea e bucătarul care a gătit pentru Bon Jovi și marii miliardari ai lumii

La final, cei doi au primit cuțitul de argint, cel care se oferă invitaților speciali din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Alexandru Brobonea e bucătarul care a gătit pentru Bon Jovi și marii miliardari ai lum... Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Ana Maria Anthon are o poveste de viață ce bate orice film! Chefii au ascultat-o uluiț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x