Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Sorin Bontea s-a supărat și a „înțepat-o” pe Andreea Moldovan, după verdictul amuletei

În ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Andreea Moldovan a stârnit o adevărată controversă la masa juraților, după ce a anunțat cine primește amuleta!

andreea moldovan, sorin bontea, florin dumitrescu și catalin scarlatescu la masa jurizarii Galerie
Sorin Bontea, replici acide la adresa juratei Andreea Moldovan | Antena 1

În ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să îl cunoaștem pe Salou Ammar, un student în vârstă de 26 din ani, din București.

Extrem de încrezător în forțele sale, tânărul a fost mai mult decât sigur de faptul că va primi trei cuțite. Lăudat adesea de prietenii săi pentru abilitățile sale culinare, Salou Ammar și-a făcut curaj să participe în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Salou Ammar a stârnit o adevărată controversă la masa jurizării, în ediția 20 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, acesta a ales să facă o rețetă de fatteh, constând în bucăți de lipie, vinete, carne de berbecuț, sos din iaurt, susan și condimente.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Victorina Matveev e polițista cu viață de film! A mers din Croația până în Italia pe jos

După ce a terminat de gătit mâncarea cu specific oriental, tânărul a așteptat cu sufletul la gură verdictul celor trei titani ai bucătăriei. Acesta a fost momentul în care la masa juraților au ieșit scântei, din cauza amuletei 20!

Andreea Moldovan și gina pistol in platoul emisiunii chefi la cutite

După ce a oferit amuleta 20, Andreea Moldovan a ajuns „la cuțite” cu Sorin Bontea

Vă reamintim că, de data aceasta, Gina Pistol a pus la bătaie o amuletă cu totul și cu totul specială. Practic, deținătorul ei poate aduce în echipa sa un concurent eliminat din celelalte două echipe.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Alexandru Brobonea e bucătarul care a gătit pentru Bon Jovi și marii miliardari ai lumii

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut sarcina de-a găti rețete pe bază de spanac.

Andreea Moldovan a ajuns „ținta” lui Sorin Bontea, în ediția 20 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Misiunea nu a fost una tocmai simplă, dar dorința de-a pune mâna pe super avantajul pus la bătaie de Gina Pistol i-a făcut pe chefi să se apuce degrabă de gătit.

Sorin Bontea a ales să pregătească o rețetă de paste cu spanac, Cătălin Scărlătescu a mizat pe un somon, în timp ce Florin Dumitrescu a ales o pastramă de berbecuț învelită în jeleu de spanac.

În ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, jurizarea a fost făcută de Andreea Moldovan, un celebru pastry chef din România. Aceasta a degustat cu multă atenție cele trei farfurii și a fost impresionată de combinațiile de arome, texturi și ingrediente. Totuși, la final, aceasta a decis să ofere amuleta pe criterii ce îi aduceau aminte de copilărie. Și fiindcă atunci când era mică nu mânca nici somon și nici paste, avantajul a mers la Florin Dumitrescu, pentru rețeta sa de berbecuț.

O noutate a acestui sezon „Chefi la cuțite” este faptul că, după ce oferă amuleta, juratul este invitat să stea la masă alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Fericită, aceasta s-a așezat pe scaun și a așteptat să deguste și alte preparate. Când cloșurile au venit, nerăbdarea a început să își spună cuvântul.

„Mi-e foame, hai odată”, a zis Andreea Moldovan.

„Păi nu te-ai săturat cu miel?!”, a taxat-o imediat Sorin Bontea, încă supărat că nu a fost el cel care a primit amuleta.

„Am avut ocazia s-o înțep, îmi place și mă pricep la asta ceva ce n-ai pomenit”, a explicat apoi juratul „Chefi la cuțite”.

Apoi, cei doi au revenit la sentimente ceva mai bune și au degustat preparatul pregătit de Salou Ammar.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 20, oferită de Andreea Moldovan! Reacții neașteptate la masa j... Chefi la cuțite, 12 aprilie 2021. Andrei Mihalache e concurentul dependent de vorbit care i-a uluit pe jurați. Ce a dezv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x