Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Un musafir nepoftit a intrat în platou, înainte ca Gina Pistol să anunțe proba. Ce s-a întâmplat

Ediția 34 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 12 iunie 2023 a venit cu un musafir nepoftit în platoul show-ului culinar, înainte ca Gina Pistol să anunțe proba. Toți au rămas cu gura căscată când au văzut despre cine este vorba.

colaj foto cu gina pistol, catalin scarlatescu si florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Chefii și concurenții au avut parte de o surpriză în ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Un musafir nepoftit a pătruns în bucătăria Chefi la cuțite pe data de 12 iunie 2023. Echipele, Gina Pistol și chefii au fost uimiți de prezența unui mic „prieten”, care s-a decis să-i viziteze în fugă. Camerele de filmat au surprins momentul de-a dreptul savuros.

În battle-ul 13 din sezonul 11, toți au avut parte de o surpriză. O pisică gri a intrat pe platoul de filmare.

„Mâțule! Tu de unde ești, mă?!”, a fost replica lui chef Florin Dumitrescu.

„Bine că nu este neagră”, a adăugat prezentatoarea TV.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Stelian Nistor și Adriana Stănescu au fost eliminați. Ce s-a întâmplat după anunțarea verdictului

„Nu știu de unde a apărut. E prima oară când vedem pisică în atâția ani”, a mai mărturisit chef Sorin Bontea.

„Doamne, Dumnezeule!”, a fost replica lui chef Cătălin Scărlătescu.

Cu ce veste neașteptată despre probă a venit Gina Pistol în ediția 34 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 12 iunie 2023, după intrarea musafirului nepoftit

La scurt timp de la „vizita” pisicii în bucătăria sezonului 11 Chefi la cuțite, Gina Pistol a dat o veste complet neașteptată despre probă. Toți au amuțit la anunțul făcut de prezentatoarea TV, iar spiritele s-au încins odată cu venirea roții.

„11 straturi. Fiecare dintre voi, cei trei chefi, veți trage la roată de trei ori pe rând. Pe farfurie puneți ce vreți voi, dar eu trebuie să văd acolo 11 straturi. Astăzi ne încântă cu prezența actorii care fac parte din distribuția Lia”, a spus Gina Pistol.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă. Ce a pățit Luna Morgaciova, în timp ce era legată de Stelian

Chef Florin Dumitrescu a tras la roată curry, anșoa și kiwi în timp ce chef Cătălin Scărlătescu a primit provocarea de a găti cu anșoa, papaya și varză murată. Chef Sorin Bontea a primit de la roată foie gras, varză murată și curry.

„Va fi horror!”, s-a auzit din platou.

Chef Sorin Bontea a încercat să apeleze la „puterile sale” de telekinezie, însă nu a fost norocos de data aceasta.

„Dau cu roata de pământ!”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Ciocnirea amuletelor la Chefi la cuțite. Ce fac Chefii pentru a impresiona juriul alcătuit din distribuția serialului Li... Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Chef Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă și a „furat” un concurent. Despre cine este...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x