Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 iunie 2023. Stelian Nistor a cântat și a făcut show. Gina Pistol a anunțat ce probă a pregătit

În ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Stelian Nistor i-a uimit pe toți cu modul în care a cântat, de față cu toți. Apoi, Gina Pistol a făcut anunțul la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Colaj cu Stelian Nistor în platoul Chefi la cuțite cu Gina Pistol și Florin Dumitrescu Galerie
În ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Stelian Nistor i-a uimit pe toți cu modul în care a cântat, de față cu toți | Antena 1

Concurenții și chefii s-au întâlnit în bucătăria emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 pentru a descoperi ce probă le-a pregătit Gina Pistol. Un moment surprinzător a fost atunci când Stelian Nistor, concurent în echipa roșie a lui Florin Dumitrescu, a avut o reacție la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Stelian Nistor i-a uimit pe toți cu momentul său „artistic”, în ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1. Ce a făcut

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și toți și-au ațintit ochii la ea, cu multă curiozitate, pentru a afla ce surprize le-a pregătit în ediția 31, din data de 5 iunie 2023.

„Eu își fac cadou un moment artistic, pregătit de Stelică”, a zis Florin Dumitrescu.

Citește și: Drama neștiută a lui Stelian Nistor de la Chefi la cuțite sezonul 11. Prin ce a trecut concurentul: „Mi s-a oprit inima”

„Doamna Gina, avem aici un concuent nou venit din China, Jackie Chan”, a zis Stelian Nistor, ironizându-l pe Ștefan Nistor.

Apoi, Stelică s-a apucat să cânte: „Am acasă pe tavan, o poză cu Jackie Chan, cel mai tare la karate, nimeni nu îl poate bate”.

Citește și: Ce mesaj a transmis Florin Borșaru, după ce a fost la un pas să fie eliminat din nou de la Chefi la cuțite. Ce a zis

„E top, frate! Îl vreau eu în echipă”, a zis Bontea amuzat.

Însă zâmbetele tuturor au dispărut de pe chipuri atunci când Gina Pistol a anunțat ce probă a pregătit pentru cel de-al zecelea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Gina Pistol a anunțat o probă ce nu s-a mai întâmplat la emisiunea Chefi la cuțite

După ce s-au întrecut la ghicitori și la jocul de continuat cuvintele celor de dinainte, s-a stabilit că Florin Dumitrescu a câștigat, așa că acesta a primit avantajul de-a decide cine găteește și ce, în acest battle.

Tptuși, surpriza cea mare abia apoi a venit, atunci când Gina Pistol a dezvăluit ce urmează.

„Dragilor, acum trebuie să fiți atenți pentru că ce veți vedea și auzi se va întâmpla p singură dată. Priviți!”, a zis ea.

Toți ochii s-au îndreptat către ecran și, rând pe rând, chef Cătălin Petrescu, chef Iosif Ștefănescu și chef Ștefan Popescu au prezentat trei rețete diferite.

De îndată ce a aflat că pensionarii sunt cei care fac degustarea, Florin Dumitrescu s-a consultat cu membrii echipei sale, pentru a decide ce preparat să aleagă, dar și ce rețete să dea rivalilor săi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Florin Dumitrescu a lansat piesa Chefi la Cuțite (Zât Zât) cu HVNDS: „Intru în battle cu brigada”. Cum sună vocea chef-u... Chefi la cuțite, 5 iunie 2023. Cătălin Scărlătescu i-a cerut scuze lui Florin Dumitrescu. Ce a făcut juratul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x