Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă. Ce a pățit Luna Morgaciova, în timp ce era legată de Stelian

În ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Florin Dumitrescu a ales să folosească o amuletă ce i-a pus în încurcătură pe rivali.

Colaj cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în bucătăria Chefi la cuțite alături de concurentii Chefi la cuțite Galerie
În ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Florin Dumitrescu a ales să folosească o amuletă ce i-a pus în încurcătură pe rivali | Antena 1

Cel de-al 12-lea battle a adus pentru concurenți o probă de gătit pe cât de interesantă, pe atât de dificilă. După ce Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au pus în joc diferite avantaje, iată că a venit și momentul lui Florin Dumitrescu să folosească o amuletă puternică.

Florin Dumitrescu a folosit o amuletă puternică în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 7 iunie 2023. Ce a pățit Luna Morgaciova

Fiindcă el a câștigat jocul propus de Gina Pistol, Scărlătescu a fost cel care a ales cu ce gusturi și senzații vor găti echipele. Pentru el a ales dulce și iute, echipa roșie a primit acru și sărat, iar echipa gri a primit amar și umami.

Echipa roșie a ales să facă un mușchiuleț de porc în crustă de nuci cu două tipuri de piure și tartă sărată, cea gri a mizat pe mușchi de vită cu foie gras și piure de cartofi și andive caramelizate, în timp ce echipa lui chef Cătălin s-a decis să facă o rețetă de vânătă prăjită și un desert.

Citește și: Ce mesaj a transmis Florin Borșaru, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Cum a reacționat George, fratele lui

Apoi, concurenții din echipa gri și cea din echipa neagră au fost legați câte doi și puși să gătească stând spate în spate.

„I-am făcut instructajul lui Stelică, să nu mă omoare l-am rugat frumos”, a zis Luna despre partenerul său, Stelian Nistor.

Apoi cronometrul a pornit și toți concurenții au fugit către cămară, în măsura în care au putut.

„Ce faci acolo? Stai că-mi ridici fusta, nebunule!”, a fost reacția avută de Luna Morgaciova, care a fost la un pas de un accident vestimentar.

Citește și: Constantin Onuț, la un pas să fie sancționat de Gina Pistol. Ce a făcut Monica Pușcoiu

„Doamne ferește, trage acolo să nu se vadă!”, a spus Stelian Nistor, care a zis despre el că a fost atent cu ea, lucru ce i-a adus cuvinte de laudă de la concurentă.

În timp ce toată lumea gătea atent, pe la jumătatea probei, Florin Dumitrescu a apăsat butonul roșu și a dat alarma în bucătărie, anunțând că are de gând să folosească o amuletă.

„S-a trezit Dumitrescu, are chef de dat amulete”, a fost reacția lui Sorin Bontea.

„Eu m-am anulat pe mine astăzi ca să îi las pe ăștia să gătească. Nu mă bag peste ei, că nu am voie. Nu sunt de acord cu multe din alegerile lor. Sunt convins că o să avem o farfurie gustoasă, dar poate că nu e destul. Încerc să le ofer și un avantaj”, a zis Dumitrescu la testimoniale.

Apoi a venit marea surpriză: „Ai puterea să alegi un interval de 30 de minute din probă în care să muți concurenții celorlalte două echipe la bancurile adverse. Echipele se vor muta integral, cu excepția chefilor, care vor rămâne la locurile lor”, a fost amuleta aleasă de chef Florin în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1.

„Nu te cred, mi-a căzut cerul în cap!”, a fost reacția lui Constantin Onuț.

Acesta a fost momentul în care cei de la echipa roșie nu s-au mai simțit atât de stăpâni pe situație.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă periculoasă. Ce probă au primit concurenții la ba... Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Cine a câștigat proba de gătit. Ce s-a întâmplat după aflarea verdictului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x