Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Verdictul uluitor pe care l-a adus banda. De ce l-a îmbrățișat Sorin Bontea pe Matthew Ehsanmehr

Banda a adus un verdict uluitor în ediția 34 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 12 iunie 2023. Chef Sorin Bontea l-a îmbrățișat pe Matthew Ehsanmehr, după ce s-au aflat echipele ce vor intra la duel.

colaj foto cu florin dumitrescu, sorin bontea si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Banda a adus un verdict neașteptat în ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

S-a gătit sub presiune în ediția 34 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 12 iunie 2023. Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au făcut show în bucătăria show-ului culinar, după ce au folosit mai multe amulete.

Cea mai mare provocare pentru echipe a fost roată. Jurații au tras trei ingrediente dificile cu care să gătească. Deși au fost puși în dificultate, concurenții au apelat la toate strategiile pentru a-i impresiona pe degustători: actorii din serialul Lia de la Antena 1.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 mai 2023. Chef Cătălin Scărlătescu a „explodat”, chiar înainte să se afle cine a fost eliminat. Ce a urmat

Farfuriile echipelor au fost apreciate la degustare. Mai mult decât atât, distribuția producției a fost impresionată de gustul preparatelor, dar și de complexitatea lor. Așadar, laudele nu au întârziat să apară.

Chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au trimis jumătate din concurenți la duel, în timp ce întreaga echipă a lui chef Cătălin Scărlătescu a mers la proba individuală în ediția 34 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 12 iunie 2023

Prima farfurie care a intrat în bucătăria show-ului culinar a fost a echipei lui chef Cătălin Scărlătescu, motiv pentru care speranțele concurenților din echipa neagră au apărut imediat. De asemenea, nici farfuriile gri nu au lipsit de pe bandă.

„Nu se poate!”, a zis Monica Pușcoiu.

„Era doliu!”, a mai adăugat Ștefan Nistor.

„Am albit de la bandă, de la tot ce se întâmplă în jurul meu! Am albit”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu, după ce s-a așezat în genunchi.

În cele din urmă, echipele au primit un verdict de-a dreptul neașteptat. Chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au fost la egalitate, fapt pentru care au fost nevoiți să trimită jumătate din concurenți la duel.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2023. Banda a dat un verdict care a adus lacrimi în platou. Deciziile chefilor au surprins din plin

Chef Cătălin Scărlătescu a intrat cu întreaga echipă la proba individuală.

Matthew Ehsanmehr s-a bucurat extrem de tare când a văzut că toți vor intra la duel. Gestul concurentului l-a înduioșat pe chef Sorin Bontea, care l-a îmbrățișat imediat.

„E un scump! Îi dădeau lacrimile, s-a bucurat. Noi am bufnit în râs. Se vede că pune suflet și vrea. Doamne ferește!”, a spus juratul.

„Sunt foarte supărată!”, a fost replica Amaliei Mihart (Esa).

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au dezlănțuit „războiul” amuletelor. Ce avantaje au fo... Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Ce a pus-o Sorin Bontea pe Nina Hariton să facă, după ce a dat o nouă amuletă. Au ieșit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x