Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Cine a câștigat cel de-al treilea battle. Ce verdict a adus banda și ce echipe au intrat la duel

Cel de-al treilea battle din sezonul 11 Chefi la cuțite, difuzat pe 17 mai 2023, a venit cu o surpriză uriașă pentru telespectatori. Strigăte de fericire au răsunat în platoul show-ului culinar când banda a adus verdictul final, desemnând echipa câștigătoare a probei.

colaj foto cu catalin scarlatescu, bontea si echipa sa si o poza cu o farfurie adusa pe banda la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Banda a adus verdictul pentru cel de-al treilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Echipele au avut parte de o probă dificilă în ediția 24 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 17 mai 2023. În ciuda temei complicate și amuletei lui chef Sorin Bontea, concurenții s-au descurcat de minune.

Emoțiile și-au spus din nou cuvântul atunci când banda a început să revină pe platoul de filmare cu farfuriile câștigătoare. Tensiunile, presiunea și adrenalina au fost resimțite la cote maxime de membrii echipelor.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 mai 2023. Chefii au avut parte de o degustare cu surprize. Ce farfurie i-a lăsat mască pe jurați

Degustătorii au fost impresionați peste măsura de preparatele pe care le-au primit. Gina Pistol i-a sfătuit pe aceștia să facă furculița perfectă pentru a simți în profunzime gustul. Astfel, cuvintele de laudă nu au întârziat să apară.

„Toate farfuriile arată foarte bine și se vede că s-a depus efort pentru fiecare în parte”, a spus unul dintre jurații battle-ului trei.

Chef Florin Dumitrescu și echipa gri au câștigat cel de-al treilea battle din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 17 mai 2023

Concurenții au fost luați prin surprindere de bandă în ediția 24 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 17 mai 2023. Prima farfurie care a intrat în bucătăria show-ului culinar a fost din nou roșie, fapt care i-a lăsat pe toți mască.

„A început sau a dat-o la caterincă?”, a fost întrebarea cuțitului de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

De data aceasta, scorul a fost strâns între echipa gri și echipa neagră. Până în ultimul moment, chef Florin Dumitrescu a crezut că își va trimite concurenții la duel, însă decizia degustătorilor l-a uimit.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 mai 2023. Mihaela Zahariea i-a lăsat mască pe toți când a zis ce „secret” ascunde. Ce a povestit concurenta

Se pare că cel de-al treilea battle din sezonul 11 Chefi la cuțite, difuzat pe dat de 17 mai 2023, a fost câștigat detașat de chef Florin Dumitrescu și echipa gri. Aceștia au obținut 7 farfurii, în timp chef Cătălin Scărlătescu a avut 3, iar chef Sorin Bontea doar una pe bandă.

„Acum începe nebunia!”, s-a auzit în platoul show-ului culinar.

„Doamne, a venit momentul nostru! S-a dus ghinionul”, a spus Florin Borșaru.

De supărare, chef Cătălin Scărlătescu a făcut gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Juratul a dat cu piciorul în coșul de gunoi, după verdictul final al degustătorilor.

„Înseamnă mult această victorie! Înseamnă munca pe care a depus-o eu în acest battle”, a mărturisit Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu.

„Dar ce e, mă? Blestem! Ce greșim? Unde și de ce? Astăzi când am venit în platou le-am spus că am avut un vis ciudat în care pleca unul de la mine. Acum nu știu dacă plecă în bucătărie sau acasă”, a fost replica lui chef Cătălin Scărlătescu.

„A fost o catastrofă, un Război Mondial! Nu există comparație cu ceea ce s-a întâmplat astăzi în bucătărie”, a zis Nina Hariton.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Diane Inamahoro a leșinat în bucătărie. Medicii au intervenit imediat. Ce s-a întâmplat... Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Ce a pățit George Popescu înainte de duel. Cum s-a „răzbunat” Amalia Esa pe Monica Pușcoiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x