Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Victor Topolog i-a amuzat din plin pe jurați! Medicul a făcut senzație

În ediția 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să îl cunoaștem pe Victor Topolog, un medic estetician care a decis să demonstreze că se pricepe la gătit.

victor topolog gătind în bucataria emisiunii chefi la cuțite Galerie
Victor Topolog a venit la „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că și medicii pot găti | Antena 1

În vârstă de 34 de ani, concurentul a mărturisit faptul că a decis să vină la „Chefi la cuțite” ca să arate că și medicii se pricep la gătit, chiar dacă au o meserie solicitantă din toate punctele de vedere.

Victor Topolog a mărturisit că una dintre marile sale plăceri este să-i vadă fericiți pe cei din jurul său. Una dintre marile sale satisfacții profesionale vine din bucuria pe care o manifestă pacienții săi, atunci când se privesc în oglindă.

Victor Topolog e medicul estetician care i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale, în ediția 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, medicul estetician a ales să pregătească o rețetă de musaca de vinete. Chiar dacă a avut ceva emoții, acesta a sperat totuși că rezultatul va fi unul bun!

Banda a mers, cloșurile au fost ridicate și jurații au degustat atent preparatul din farfurie. După ce s-au amuzat copios cu tot felul de glume, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dorit să îl cunoască pe concurentul.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Radu Micu i-a impresionat pe chefi cu o rețetă din 1841! Ce a făcut Mihai Bendeac în platou

Acesta a dezvăluit faptul că marea sa bucurie este atunci când pacientele sale se privesc în oglindă, la finalul diferitelor intervenții estetice dorite, și se admiră în oglindă. În mod surprinzător, tânărul medic are o imensă teamă de sânge și ace, dar reușește de fiecare dată să își practice meseria fără reproș. Cei trei jurați au fost captivați de dezvăluirile făcute de Victor Topolog. Chiar dacă nu a primit vreun cuțit, acesta a plecat fericit din platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Victor Topolog in platoul emisiunii chefi la cutite

Victor Topolog a făcut senzație la „Chefi la cuțite”

„Faptul că i-am cunoscut pe chefi pentru mine este un visuleț împlinit, adică îmi doream foarte tare să-i văd”, a dezvăluit acesta.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Marinela Chelaru a făcut show de zile mari! Chefii s-au amuzat copios

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 21, oferită de Amalia Stanciu! Sorin Bontea a părăsit platoul ... Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Ioana Crișan e campioană absolută la fitness! Momente savuroase la jurizare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x