Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Iulian Buiac a fost aplaudat de jurați, după ce și-a spus povestea vieții

În ediția 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să îl cunoaștem pe Iulian Buiac, un tânăr în vârstă de 34 de ani care i-a emoționat pe jurați cu incredibila sa poveste de viață.

Iulian Buiac a demonstrat la „Chefi la cuțite” că nimic nu e imposibil dacă îți dorești cu adevărat

Antena 1

Concurentul a dezvăluit faptul că lucrează ca salahor, dar are o imensă pasiune pentru dansuri și pentru gătit.

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Iulian Buiac a decis să pregătească o salată bulgărească, un preparat de primăvară, despre care spune că îl ajută să se mențină în formă.

Iulian Buiac i-a uluit pe jurați cu emoționanta sa poveste de viață, la „Chefi la cuțite”

Deși suferă de o formă de nanism, tânărul nu s-a lăsat și a demonstrat tuturor că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat.

„Mama mea a lucrat ca bucătăreasă timp de 12 ani. Am furat un pic de meserie de la ea. Părinții mei sunt oameni normali, mama mea are 1,7 metri, sora mea are 1,78 metri și fratele chiar 1,84! Din păcate nu sunt căsătorit, nu am o relație, sunt o persoană singură. În ziua de astăzi, la o fată frumoasă i-ar fi rușine să iasă cu mine pe stradă. Poate așa a fost să fie sau poate așa a vrut Dumnezeu să facă. Poate a vrut să îmi dea un suflet mare într-un corp mic. Nu contează că sunt mic și nu am să-l condamn pe Dumnezeu. Pot să merg, pot să muncesc, pot să înot, pot să joc fotbal...Ce poți să vrei mai mult de la viață? Am văzut ce poate nu au văzut alții și cel mai mult îi mulțumesc că am deschis ochii”, a fost dezvăluirea emoționantă făcută de concurent.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost surprinși să descopere o salată bulgărească, pentru prima oară după mult timp. Apoi, ușile s-au deschis și Buiac Iulian Andrei și-a făcut apariția în platou.

Concurentul s-a prezentat și a dezvăluit faptul că, de când cu pandemia de coronavirus, lucrează ca salahor pe un șantier.

„Până la vârsta de 7 ani m-am dezvoltat ca un copil normal. Nu știam că familia a încercat să îmi ascundă. Mă simțeam anormal când vedeam că toți copiii se înalță și eu rămâneam mic. În perioada când eram mic cel mai mult mi-a lipsit prezența unui tată. Când mama m-a născut, tata i-a zis mamei că ori mă dă la casa de copii și își continuă căsnicia împreună, ori mă alege pe mine, dar el va uita de noi. Și mama a ales să mă crească. Viața ca om mic, până la 18 ani, a fost una foarte grea. Râdeau toți de mine, mă făceau pitic, nu ieșeau cu mine că îi fac de râs. Dar am decis să fiu peste ei, să le arăt că și un om mic se poate ridica la înălțimea lor. Eu am un corp mic, dar poate sufletul meu e mai mare decât al unui om normal”, a fost dezvăluirea emoționantă făcută de tânăr.

Apoi, acesta a reușit să îi surprindă din plin pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, atunci când a dezvăluit că este destul de curtat de doamne cu...anumite fantezii! Detaliile i-au amuzat din plin pe jurați, iar momentul a fost unul savuros.

Mai mult decât atât, am putut afla că pasiunea sa pentru dans i-a adus oferte de muncă și în străinătate și astfel, Iulian Buiac a călătorit în Qatar, Dubai și Liban, pentru evenimente din cluburi.

Un moment cu adevărat special a fost demonstrația de dans făcută de concurent, ce l-a lăsat mască pe Cătălin Scărlătescu.

La final, cei trei chefi s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat cu multă admirație!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri