Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Câți concurenți sunt eliminați înainte de semifinală. Ultimul battle aduce o temă de gătit grea

Înainte de ultimul battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Irina Fodor a anunțat câți concurenți vor ajunge în semifinală, dar și care este tema de gătit pentru ultima confruntare pe echipe.

irina fodor in bucataria emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9 Galerie
Irina Fodor a anunțat ce temă aduce ultimul battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Surpriză de proporții în ediția 46 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1. De data aceasta, după un adevărat „festin” de amulete, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au aflat câți concurenți merg în semifinală.

Câți concurenți merg în semifinala „Chefi la cuțite” sezonul 9 și câți sunt eliminați

„Astăzi trebuie să rămână nouă în sezonul nouă”, a fost vestea complet neașteptată dată de Irina Fodor în ediția 46 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Asta nu mai îmi place, asta pune și mai multă presiune pe concurenți. Și pe noi, bineînțeles, dar mai ales pe concurenți”, a fost de părere Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Sorin Bontea s-a enervat la culme pe Rikito Watanabe (Riki). Ce s-a întâmplat

Atât chefii, cât și cei unsprezece concurenți rămași în competiția culinară, au realizat atunci faptul că la sfârșit, după battle și duel, doi bucătari sunt eliminați din competiție și pierd astfel șansa de-a merge în finala „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

„Poate să fie oricine, absolut oricine. Și astăzi nu mai avem posibilitatea să salvăm pe nimeni. Pentru că sunt nouă și punct”, a zis Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea și echipa verde, la chefi la cutite

Sorin Bontea și echipa verde, înainte de ultimul battle „Chefi la cuțite”

Dar poate că cea mai importantă veste dată de Irina Fodor a fost cea legată de primele locuri din semifinală. Astfel, echipa care reușește să câștige cel de-al șaptesprezecelea battle ajunge direct în etapa următoare, în timp ce bucătarii din celelalte două echipe intră la duelul ce va decide cine sunt cei doi concurenți care părăsesc sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Dublă eliminare. Sorin Bontea a pierdut doi concurenți. Cine sunt semifinaliștii

„Tema de la această probă vă oferă toată libertatea. O să faceți signature dish. Dar nu o farfurie făcută deja de concurenți, ci o farfurie cu care să se mândrească chef-ului echipei. Adică signature dish Sorin Bontea, signature dish Florin Dumitrescu și signature dish Căătlin Scărlătescu”, a fost vestea complet neașteptată dată de Irina Fodor.

„Proba este una foarte atractivă, foarte frumoasă, dar este și o capcană”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu, chiar dacă acesta a anunțat deja faptul că folosește amuletele ce îi permit să lucreze alături de echipa sa și să aibă 15 minute în plus la gătit.

De data aceasta, degustarea este făcută de cei de la Radio Zu, care au fost mai mult decât încântați să accepte invitația de-a decide cine este echipa care câștigă ultimul battle din acest sezon.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 46 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat pentru a ajunge în finală. După numeroase battle-uri palpitante și dueluri cu răsturnări de situație complet neașteptate, chefii se pregătesc să dea ultima bătălie culinară din acest sezon. Miza este uriașă și fiecare bucătar este gata să dea tot ce are mai bun pentru a-și demonstra priceperea în materie de gătit.

În ultimele ediții ale îndrăgitului show culinar, concurenți de toate vârstele și cu povești de viață suprinzătoare înfruntă așadar emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești episoadele din producția „Speak@cuțite, ca să savurezi o extra porție de imagini din show-ul tău preferat.

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Ultimele amulete au fost puse în joc! Ce avantaje vor avea Dumitrescu și Scărlătescu... Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Sorin Bontea s-a enervat la culme pe Rikito Watanabe (Riki). Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x