Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Dublă eliminare. Sorin Bontea a pierdut doi concurenți. Cine sunt semifinaliștii

După ultimul duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea a pierdut doi concurenți. Cine sunt semifinaliștii care luptă pentru marele trofeu?

concurentii din sezonul 9 chefi la cutite, in platoul emisiunii, la momentul eliminarii Galerie
Doi concurenți au fost eliminați după ultimul duel din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Ultimul duel sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a terminat cu o pierdere neașteptată și extrem de dureroasă pentru Sorin Bontea, fiindcă au fost eliminați doi concurenți în ediția 46, difuzată în data de 13 iunie 2021, la Antena 1.

Ediția 46 din sezonul 9 al îndrăgitului show culinar, difuzată în data de 13 iunie 2021, a pus concurenții la grea încercare și tensiunile au atins cote maxime. După un battle plin de surprize și un duel dificil, doi concurenți au fost eliminați de la „Chefi la cuțite”, chiar din echipa lui Sorin Bontea. La final s-a aflat cine sunt cei nouă semifinaliști.

Ce concurenți au fost eliminați din echipa lui Sorin Bontea, în ediția din 13 iunie 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Sorin Bontea a comandat mușchi de vită la grătar cu ciuperci și cartofi zdrobiți cu aromă de trufe și rețeta a picat la Keed, Cătălin Amarandei și Florin Revesz.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Sorin Bontea s-a enervat la culme pe Rikito Watanabe (Riki). Ce s-a întâmplat

Florin Dumitrescu a ales file de lup de mare cu risotto primavera, comandă ce a ajuns la Victorina Matveev și Ștefan Borleanu. Cătălin Scărlătescu a ales fileul de somon cu sos olandez, ciuperci oyster și conopidă gratinată, o rețetă ce a fost trasă la sorți de Rikito Watanabe (Riki), Elena Matei și Dorin Voiasciuc.

După duel, farfuriile au fost degustate de cei trei chefi care s-au declarat impresionați de ceea ce au descoperit. Rând pe rând, concurenții și-au aflat punctajul obținut în cadrul ultimului duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. La final, din echipa verde au fost eliminați doi concurenți, spre marea surpriză a lui Sorin Bontea.

„De data aceasta se pleacă acasă cu nouă puncte”, a fost vestea surprinzătoare dată de Irina Fodor.

Irina Fodor la „Chefi la cuțite” 

Irina Fodor la „Chefi la cuțite”

Așadar, toate farfuriile au fost bune și chefii au mărturisit chiar faptul că s-au simțit „ca la o ieșire la restaurant. Totuși, farfuria care a plăcut cel mai mult a fost cea a lui Cătălin Amarandei, cel care a devenit astfel și primul semifinalist din echipa albastră. Totuși, nu toți concurenții s-au descurcat la fel de bine.

Au fost momente emoționante atât în platou, cât și în bucătărie. Cel mai afectat de această eliminare a fost Dorin Voiasciuc, acesta acceptând cu greu vestea și vârsând lacrimi. Chiar și Sorin Bontea a fost înduioșat de suferința tânărului care și-a dorit din toată inima să ajungă în finala „Chefi la cuțite”.

În ediția 46, difuzată în data de 13 iunie 2021, cei care au părăsit competiția au fost Dorin Voiasciuc și Victorina Matveev.

Ce concurenți au intrat în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 9

În semifinala „Chefi la cuțite” au intrat în mod automat cei trei concurenți din echipa mov, după ce au câștigat ultimul battle din sezonul 9. Apoi, duelul a decis și cine sunt ceilalți semifinaliști.

Astfel, în semifinala „Chefi la cuțite” 2021 îi vom vedea pe Alexandru Bădițoaia (cuțitul de aur al lui Scărlătescu), Narcisa Birjaru, Valentina Ioniță, Cătălin Amarandei, Keed, Ștefan Borleanu (cuțitul de aur al lui Florin Dumiterscu), Rikito Watanabe (Riki), Elena Matei și Florin Revesz.

Urmărește clipul video de mai sus ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat pentru a ajunge în finală. După numeroase battle-uri palpitante și dueluri cu răsturnări de situație complet neașteptate, chefii se pregătesc să dea ultima bătălie culinară din acest sezon. Miza este uriașă și fiecare bucătar este gata să dea tot ce are mai bun pentru a-și demonstra priceperea în materie de gătit.

În ultimele ediții ale îndrăgitului show culinar, concurenți de toate vârstele și cu povești de viață suprinzătoare înfruntă așadar emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești episoadele din producția „Speak@cuțite, ca să savurezi o extra porție de imagini din show-ul tău preferat.

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Ultima degustare de duel din acest sezon. Ce farfurie a impresionat din plin... Elena Matei de la Chefi la cuțite, surprinsă alături de iubitul ei. În ce ipostază romantică au fost fotografiați cei do...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x