Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Ultimele amulete au fost puse în joc! Ce avantaje vor avea Dumitrescu și Scărlătescu

În cel de-al 17-lea și ultimul battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au pus la bătaie ultimule amulete.

Cătălin Scărlătescu și echipa sa mov, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă în ultimul battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat că cele trei echipe urmează să se întreacă în cel de-al 17-lea și ultimul battle din sezonul 9 al îndrăgitului show culinar de la Antena 1.

Și fiindcă aceasta este ultima șansă pe care o mai au pentru a folosi amuletele pe care le au la dispoziție, primul care „s-a oferit” a fost Sorin Bontea. Apoi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au anunțat ce avantaj vor avea în cadrul acestei confruntări de dinaintea semifinalei „Chefi la cuțite”.

Ce au făcut Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu înainte de ultimul battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a ales să blocheze galbenul și portocaliul pentru rivalii săi, astfel încât doar el să folosească aceste culori.

Florin Dumitrescu și-a pus la bătaie amuleta ce îi permite să aibă 15 minute în plus la gătit, în timp ce Cătălin Scărlătescu s-a bucurat din plin de faptul că el deține două bonusuri ce îi pot asigura lui și bucătarilor săi locul în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Sorin Bontea s-a enervat la culme pe Rikito Watanabe (Riki). Ce s-a întâmplat

„Poți găti pe parcursul a jumătate de probă” și „Ai 15 minute în plus la gătit, timp în care poți lucre și gusta alături de echipă”, acestea sunt amuletele pe care a ales să le folosească.

Florin Dumitrescu si echipa albastra la chefi la cutite

Florin Dumitrescu și cei patru concurenți din echipa sa

„Sorin, mă gândesc ca voi să începeți cu 15 minute mai târziu decât ceilalți”, a fost de părere Irina Fodor.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Dublă eliminare. Sorin Bontea a pierdut doi concurenți. Cine sunt semifinaliștii

Florin Dumitrescu nu a părut încântat de această propunere și a ripostat, dar Cătălin Scărlătescu a Calmat imediat apele în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și fiindcă este ultimul battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au întrecut la apăsat, pentru ultima oară, butonul de amuletă.

„Chiar așa nu mai apăsăm și noi pentru ultima oară pe buton?!”, a zis liderul echipei albastre, savurând din plin momentul.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 46 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi și alte detalii.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat pentru a ajunge în finală. După numeroase battle-uri palpitante și dueluri cu răsturnări de situație complet neașteptate, chefii se pregătesc să dea ultima bătălie culinară din acest sezon. Miza este uriașă și fiecare bucătar este gata să dea tot ce are mai bun pentru a-și demonstra priceperea în materie de gătit.

În ultimele ediții ale îndrăgitului show culinar, concurenți de toate vârstele și cu povești de viață suprinzătoare înfruntă așadar emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele „Chefi la cuțite” sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Sorin Bontea a folosit o amuletă înainte de ultimul battle. Ce a interzis echipelor riva... Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Câți concurenți sunt eliminați înainte de semifinală. Ultimul battle aduce o temă de găt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x