Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Banda a adus verdictul mult așteptat. Ce echipe au intrat la duel: „Ne era jenă!”

Banda a adus verdictul mult așteptat în ediția 35 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023. Iată ce echipe au intrat la duel, dar și ce schimb de replici acide a apărut între concurenți.

colaj foto cu sorin bontea, actorii din filmul teambuilding, florin dumitrescu si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Actorii din filmul Teambuilding au făcut degustarea preparatelor în ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Emoțiile și-au spus cuvântul atunci când banda a revenit în bucătărie. Ca în fiecare ediție, concurenții și jurații au avut parte de o nouă surpriză. Deși battle-ul a fost unul extrem de dificil, toți s-au descurcat de minune.

Preparatele lor au fost apreciate de către degustători. Actorii din distribuția Teambuilding au avut numai cuvinte de laudă despre farfuriile echipelor, semn că aceștia au fost impresionați de preparate.

Așa cum i-a obișnuit pe telespectatori încă din primele ediții, banda a început cu o farfurie roșie. Chef Sorin Bontea a început să cânte și să se bucure când a văzut culoarea. De asemenea, strigătele de fericire ale concurenților săi au răsunat în tot platoul.

Citește și: Ce mesaj a transmis Amalia Mihart (Esa), după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Ce a recunoscut

Competiția a fost strânsă între cele trei echipe în ediția 35 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023. Toți au așteptat cu nerăbdare să vadă verdictul final, cu speranța că nu vor merge din nou la proba individuală.

Chef Florin Dumitrescu și echipa gri au câștigat battle-ul din ediția 35 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023

Chef Florin Dumitrescu și echipa gri au câștigat detașat battle-ul 14 din sezonul 11 Chefi la cuțite. Momentul tensionat din platou a luat sfârșit după ce banda a adus un șir de farfurii gri. Nimeni nu se aștepta la asta.

Așadar, la duel vor intra echipa lui chef Sorin Bontea și echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Jurații nu și-au mai putut exprima părerea de rău, motiv pentru care au decis să tacă și să fie calmi.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Nina Hariton s-a certat cu Monica Pușcoiu, chiar de față cu Sorin Bontea. Ce s-a întâmplat

„Doamne! Și s-a făcut liniște în platou. Nu a mai zis nimeni nimic. Și nouă ne era jenă să ne mai bucurăm! Nu e ok să sari de bucurie când ceilalți sunt tăcuți. Mai ales că apare și această problemă, mai avem puțin până la semifinală”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Schimb de replici acide între Paul Tudosescu și alți concurenți, după ce banda a dus verdictul din ediția 35 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023

Paul Tudosescu, cuțitul de aur al lui chef Cătălin Scărlătescu nu s-a mai putut abține și a răbufnit, după ce chef Florin Dumitrescu a scos în evidență că au câștigat chiar dacă Luna Morgaciova și Mihaela Zahariea s-au simțit rău.

„Ce ne victimizăm! Veni-mi-ar rău!”, a spus concurentul.

„Hai să mergem că suntem în plus!”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

Deși au auzit replicile lui Paul Tudosescu, Luna Morgaciova și Mihaela Zahariea au preferat să nu dea curs discuției.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă cu dublu avantaj. De ce s-a enervat Constantin Onu... Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Constantin Onuț, reacție complet neașteptată când și-a aflat nota. Ce a urmat: „De ce râ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x