Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Cine a câștigat proba de gătit. Ce s-a întâmplat după aflarea verdictului

Verdict surpriză în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. Banda a adus un rezultat ce s-a lăsat cu discuții aprinse, în cel de-al 12-lea battle, din 7 iunie 2023.

Colaj cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și echipele la Chefi la cuțite Galerie
Verdict surpriză în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

În ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, fiecare echipă a primit sarcina de-a găti folosind 2 gusturi diferite. Preparatele au fost apoi degustate de triatloniști și aceștia au decis cine a câștigat cel de-al 12-lea battle, dar și cine a intrat la duel.

Cine a câștigat proba de gătit în cel de-al 12-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11, ediția 33 din data de 7 iunie 2023

Fiindcă el a câștigat jocul propus de Gina Pistol, Scărlătescu a fost cel care a ales cu ce gusturi și senzații vor găti echipele. Pentru el a ales dulce și iute, echipa roșie a primit acru și sărat, iar echipa gri a primit amar și umami.

Echipa roșie a ales să facă un mușchiuleț de porc în crustă de nuci cu două tipuri de piure și tartă sărată, cea gri a mizat pe mușchi de vită cu foie gras și piure de cartofi și andive caramelizate, în timp ce echipa lui chef Cătălin s-a decis să facă o rețetă de vânătă prăjită și un desert.

Citește și: Ce mesaj a transmis Florin Borșaru, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Cum a reacționat George, fratele lui

În cel de-al 12-lea battle, gătitul a fost o adevărată provocare, mai ales că fiecare dintre cei trei a pus la bătaie câte o amuletă puternică, menită să îi încurce pe rivali.

Juriul a fost format din triatloniști și aceștia au analizat atent fiecare detaliu din farfurie. După ce au ales ce preparat le-a plăcut mai mult, banda a început să meargă și a adus verdictul.

Prima farfurie care a intrat pe bandă a fost una de culoare neagră. Cei din echipa roșie și cei din echipa gri au sperat până în ultima clipă că vor obține victoria, însă aceasta a revenit lui Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Ce a pățit Luna Morgaciova, în timp ce era legată de Stelian, la proba de battle

„Au luat-o cu 0! Să vadă și ei cum e”, a fost replica dată de Mihaela Zahariea.

După anunțareea verdictului, Gina Pistol și-a făcut apariția și echipele intrate la duel au urmărit atent să afle ce temă de gătit îi așteaptă. Nu au lipsit nici discuțiile în contradictoriu, căci Sorin Bontea s-a supărat și i-a reproșat lui Dumitrescu faptul că ar fi contribuit la victoria lui Scărlătescu.

„Vă dați seama că suntem cu un pas mai aproape de semifinală, după victoria din seara asta?”, a zis George Popescu, fericit de victoria echipei sale.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă. Ce a pățit Luna Morgaciova, în timp ce era legată ... Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Constantin Onuț a făcut o dezvăluire neașteptată despre Stelian Nistor. Concurentul l-a „...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x