Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 septembrie 2022. Lady Cirka a surprins atât cu preparatul, cât și cu aspectul său. Cum au reacționat jurații

Lady Cirka a gătit pentru prima dată îmbrăcată în artist drag și i-a surprins pe chefi atât cu preparatul său, cât și cu aspectul său.

colaj foto cu lady cirka si juratii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Lady Cirka a făcut spectacol în a șasea ediție a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10 | Antena 1

Mixul savuros de concurenți veniți din diverse colțuri ale lumii va completa din nou rețeta spectacolului marca Chefi la cuțite. Ediția a șasea aduce în platoul jurizării o prezență cu adevărat extravagantă: Lady Cirka.

De profesie drag artist în Madrid, aceasta vine să le gătească Chefilor pui Stroganoff, un preparat cu specific brazilian.

„Este prima dată când gătesc cu perucă și în această costumație. Va fi o surpriză pentru mine, iar pentru Chefi surpriza cred că va fi și mai mare”, a spus Lady Cirka.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Gabriel Drăgușanu, povestea de viață specială care i-a lăsat mască pe chefi: „De ce ai venit?”

Cine este Lady Cirka de la Chefi la Cuțite sezonul 10 ediția 6 din 13 septembrie. Chefii au asaltat-o cu întrebări

După ce au gustat preparatul, chefii au rămas cu unele întrebări, însă atunci când s-au deschis porțile, aceștia au rămas fără cuvinte.

„Nu te simți jignită, dar arăți foarte eclectic, într-un sens bun. Îmbrăcată că o matrioska, machiat că o gheișă”, i-a spus chef Dumitrescu. „Nu, ca Scufița Roșie”, l-a contrazis chef Bontea.

„În Madrid lucrez că drag artist de cabaret și burlesque”, a dezvăluit Lady Cirka, orginară din Brazilia.

Concurenta a mai povestit că a început să facă astfel de show-uri încă de pe vremea când era în facultate și locuia în Brazilia. Cu toate acestea, s-a specializat pe cabaret atunci când a ajuns în Spania.

Lady Cirka a mai povestit că înainte de a fi artist drag, a fost DJ, deci dintotdeauna a simțit o chemare către muzică și în general, a avut o înclinație artistică. De asemenea, familia i-a fost mereu alături și i-a respectat alegerile.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Tobi Ibitoye este nigerianul care le-a pregătit chefilor un preparat „incendiar”

Chef Sorin Dumitrescu a mai întrebat și ce înseamnă faptul că are un ochi alastru și unul căprui, asemânându-o cu Marilyn Manson.

„Iubesc tot ce este ciudat pentru look-ul meu. Îmi place frumusețea neobișnută”, a mărturisit Lady Cirka.

Aceasta a mai spus că a ales preparatul pentru că este felul preferat de mâncare și îi amintește de mama și de bunica sa și în plus, i-a adus și 2 cuțite, de la chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 13 septembrie 2022. Cine a câștigat a șasea amuletă. Reacția juraților după verdictul lui chef Cătălin ... Chefi la cuțite, 13 septembrie 2022. Mădălina Cafadaru, poveste de viață ca în filme. „M-am dus să-mi iau fetița și nu m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x