Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Tobi Ibitoye este nigerianul care le-a pregătit chefilor un preparat „incendiar”

Nigerianul Tobi Ibitoye a venit în ediția de pe 12 septembrie 2022 de Chefi la cuțite și i-a surprins pe chefi cu un preparat afican, foarte picant.

colaj foto cu  Tobi Ibitoye si juratii chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Concurentul din Nigeria i-a surprins pe jurați cu un preparat din țara natală | Antena 1

Tobi Ibitoye are 28 de ani, este originar din Nigeria, dar de la 15 ani locuiește în România, unde și-a făcut o familie superbă. Este compozitor și cântăreț și i-a surpins pe chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu cu o supă nigeriană.

De cum au gustat preparatul chefii au exclamat: „Mamăăă! Ce picantă e!”

„E o tochitură gen. Dar de ce e așa de iute? Niște pâine avem și noi?”, a spus Florin Dumitrescu în timp ce gusta din supa nigeriană.

„Eu n-am văzut în România așa ceva. Pare a fi africană”, a spus Sorin Bontea.

Când a intrat în platoul de la Chefi la cuțite, Tobi s-a prezentat și le-a explicat chefilor ce au în farfurii.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Ionuț Păun are povestea unui învingător. Prin ce drame a trecut: „Am muncit foarte mult”

Tobi Ibitoye a gătit o supă nigeriană la Chefi la cuțite 2022

„Sunt din Nigeria, dar stau în București din 2009. Am venit cu părinții. Eram minor și am fost forțat să vin cu tata. El a terminat misiunea la ambasadă, a plecat, dar eu am rămas pentru facultate, iar apoi m-am apucat de muzică. Am început cu indie rock, apoi am trecut spre pop”, a povestit concurentul.

Chefii au dorit să vorbească despre preparatul lui Tobi Ibitoye.

„Am mai întâlnit genul ăsta de mâncare unde amestecă tot. Nu țin cont de anumite chestii. Așa o gătesc ei”, a explicat Sorin Bontea, întrebat de Florin Dumitrescu cum de și-a dat seama de originea preparatului.

Întrebat cum se numește prepaprtul său, Tobi a răspuns: „Assorted meat pepper soup. Nu există denumire în nigeriană. Sunt peste 300 de limbi în Nigeria, dar toată lumea vorbește engleza. Am fost colonizați de britanici”.

Tobi Ibitoye a povestit că nu îi e dor de Nigeria, pentru că toată viața a călătorit, iar în prezent are o familie superbă în România.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Gabriel Drăgușanu, povestea de viață specială care i-a lăsat mască pe chefi: „De ce ai venit?”

„Nu mi-e dor de Nigeria. Provin dintr-o familie de diplomați și am plecat în Anglia, apoi în SUA, apoi în România. Deci nu mai am nevoie de un loc să mă simt acasă. Am o soție româncă, din Târgoviște și 2 copii”.

Totuși, când vrea să-și amintească de locul de origine, Tobi gătește preparate nigeriene.

Întrebat de Sorin Bontea de ce a venit la Chefi la cuțite, Tobi a răspuns: „Îmi place foarte mult arta”.

Tobi Ibitoye a primit două cuțite din partea chefilor Bontea și Dumitrescu și un loc în bootcamp, unde chefii abia așteaptă să vadă cum se descurcă și la preparate românești.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Chefii au jucat bowling în culise și a ieșit un show de zile mari... Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Robert Candoi s-a întors pentru a zecea oară la show-ul culinar. Ce verdict a primi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x